Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

ÖCAL, BAFRA’DA ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Bafra’da şehitliği ziyaret eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, tüm şehit ve şühedaya rahmet dileyerek şehit ailelerinin Ramazan bayramı tebrik etti

ÖCAL, BAFRA’DA ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
17 Haziran 2018 23:08

Arife günü Bafra’da şehitliği ziyaret eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, dua ederek tüm şehit ve şühedaya rahmet diledi. Şehit yakınlarının evlerinde buruk bir bayram sevinci olduğunu söyleyen Öcal, şehadet mertebesinin büyük ve erişilmesi zor bir mertebe olduğunu, şehit yakınlarının da bu şeref ile sabırlı ve metanetli olduklarını belirtti.

 

MEHMET AKİF ERSOY’UN DİZELERİNİ HATIRLATTI

Şehitlik ziyaretinde Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine şiirindeki dizeleri hatırlatan Öcal, ‘’Mehmet Akif’in Çanakkale Şehitlerine şiirinde de belirttiği gibi; ‘’Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber…’’ Bizlerin onlara verebileceği çok fazla bir şey yok. Bu toprak için toprağa düşmüş aziz şehitlerimize bizler borçluyuz ama bu borcu ödememiz mümkün değil. Rabbim tüm şehit ve şühedaya rahmet eylesin. Şehit yakınlarımıza sabırlar versin. Her birinin ellerinden öpüyor, Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum’’dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.