Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

OLTAN KÖLEOĞLU ENERJİ’DEN AÇIKLAMA

Mahkemenin Yürütmeyi Durdurma Kararı’nın santral ile ilgili olmadığı bildirildi

OLTAN KÖLEOĞLU ENERJİ’DEN AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
12 Kasım 2019 13:00

Oltan Köleoğlu Enerji (OKE) tarafından kurulmakta olan Çarşamba Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili olarak basında “Mahkeme Santrali Durdurdu” başlığı ile yer alan haberlerin yanlış ve eksik bilgilendirme olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili olarak OKE’den yapılan yazılı açıklamada, santral inşaatının sürdüğü belirtilerek, konu edilen kararın depolama alanındaki bazı eksiklerle ilgili olduğu kaydedildi.

Açıklama da şöyle denildi:

“Samsun ile Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesinde kurulumu planlanan “Biyokütle Enerjisi Hammadde Açık Depolama Sahası” alanında şirketimiz üzerine kayıtlı olan parsellerin bir kısmının izin süreçleri mahkemeye sunulan dosyadaki teknik bilgi ve belge eksikliği nedeniyle T.C. Samsun 3. Bölge Mahkemesi’ne itiraz yolu açık olmak üzere yürütmenin durdurulması kararı tebliğ edilmiştir.

 Avukatlarımız itiraz dosyasında bakanlıktan alınan gerekli izinleri, teknik bilgi, belge eksiklerini ve savunma metnini mahkemeye sunacaklardır. 

Yürütmeyi durdurma kararı Biyokütle Enerji Santrali İnşaat Alanı için değil, hammadde depo sahası parsellerinin bir kısmı için verilmiştir. İnşaat süreçlerimizi ilgilendiren Samsun İli Çarşamba İlçesi Eğercili Mahallesi 108,109,110 ve 111 nolu parseller üzerinde herhangi bir mahkeme kararı bulunmamaktadır. Kamuoyuna duyurulur.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.