Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

OMÜ Tıp’ta YENİ BİR DÖNEM!..

Samsun’da, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi’nin kalite puanı 94’e çıkarken Rektör Yavuz Ünal, “Artık yeni bir döneme geçiyoruz” dedi

OMÜ Tıp’ta YENİ BİR DÖNEM!..
REKLAM ALANI
23 Kasım 2022 13:59

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen ve hastanelerin kalite süreçlerini inceleyen ‘Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi’ kapsamında yapılan denetimler sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nin 82 olan kalite puanı 94’e çıkartıldı.

OMÜ

SAĞLIKTA KALİTE DEĞERLENDİRMESİ
OMÜ TIP Fakültesinin kalite puanının artmasının çerçevesinde OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Tıp Fakültesi Dekanlığı, hastane yönetimi ve kalite sorumlularıyla, ‘Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi’ sürecinde gösterilen başarıyı kutlamak için, Tıp Fakültesi Pembe Salonda bir araya geldi.

OMÜ

BAŞHEKİM ÖZKAN: KENDİMİZE İNANDIK
Kaliteden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Gedikli’nin kalite sürecini anlatan sunumuyla başlayan toplantı, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan’nın konuşmasıyla devam etti. Prof. Dr. Özkan, “Tüm personelimiz bu süreçte takım ruhuyla hareket ederek özveriyle görevlerini yerine getirdi. Başarılı olacağımıza öncelikle kendimiz inandık ve bu yolda gereken desteği sağladık” dedi.

OMÜ

REKTÖR ÜNAL: EMEK TAKDİR EDİLMELİ
Prof. Dr. Yavuz Ünal, konu hakkında, “Kalite, bir sonuç ve biz sonuca baktığımızda bu sınavı geçtiğimizi görüyoruz. Bu sürecin devamı da elbette olacak biz yeni bir döneme geçiyoruz. Burada çok fazla emek var ve biz bu emeğin takdir edilmesini istiyoruz. Tıp Fakültesinden de yeni süreçte yeni ataklar bekliyoruz. Kaliteyi güç olarak kullanmak ve bundan sonra bu gücü bu bölgede kendi lehine kullanmasını bekliyoruz. Biz dün olduğu gibi bugün de elimizden gelen desteği vereceğiz” diye konuştu.

SAMSUN, SAĞLIK TURİZMİNİ HAK EDİYOR
Konuşmasında sağlık turizminin önemine de değinen Rektör Ünal, “Sağlık turizmini bir fırsat olarak algılıyoruz ve Tıp Fakültesi üzerinden yürütülmesini istiyoruz. Bu şehir bunu hak ediyor ve bu şehir bunu yapabilir. Bunun için ciddi bir gayret ortaya koyuyoruz. Hem nitelik hem de nicelik açısından çokça yeterliyiz. Bu yılın sonuna kadar Tıp Fakültesinde büyük oranda dönüşüm olacak. Personelimizin sırtındaki yükü, elektronik alandaki gelişmelerle birlikte alacağız. Dijital dönüşüm bizim açımızdan bir hedef değil sadece bir sonuçtur. Bizim amacımız daha nitelikli, yormayan bir hizmet sunmak. Bunu da büyük oranda başardık” dedi.

Ziyaret Rektör Ünal’ın Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Programa ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk ve sağlık çalışanları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.