Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

OMÜ’de REVİZYON!

Samsun’da OMÜ rektör yardımcıları ve genel sekreter değişikliğine gidildi. Rektör Ünal, “Önceden planlamış bir revizyon, devam edecek” dedi

OMÜ’de REVİZYON!
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2022 15:13

Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) bazı rektör yardımcıları ile genel sekreter değişti.
OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Sancak ve Fehmi Yazıcı’nın yerine Prof. Dr. Mahmut Başoğlu ile Prof. Dr. Sevim Alışır getirildi.

GENEL SEKRETER DE DEĞİŞTİ

OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Hüseyin Gençcelep’in yerine de Doç. Dr. İdris Varıcı atandı. OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversitenin bir revizyona gittiğini ve değişikliklerin devam edeceğini açıkladı.

ÖNCEDEN PLANLANMIŞ REVİZYON
“Bunlar bir istifa ya da kriz nedeniyle oluşan bir şey değil, sadece bir vizyon, paradigma değişikliği”
Yaşanan değişiklikler hakkında bilgi veren OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, şunları söyledi:

“Bu, önceden planlamış bir revizyon. Üniversitenin kendi geleceği ile alakalı bir kurgusu var. Burada bir değişiklik var. İstifa filan değil. Bu üniversitede bir vizyon çalışması ve buna bağlı olan revizyon. Bu devam edecek ve burada kalmayacak. Çünkü geldiği bir yer ve gitmek istediği bir hedef var. Yorgunluklar oluşuyor, oluşanlar da değişiyor. Bunlar bir istifa ya da kriz nedeniyle oluşan bir şey değil. Sadece bir vizyon, paradigma değişikliği. Paradigma değişikliğine bağlı olarak da kadronun güçlendirilmesi, yenilenmesidir.

SIKINTI YOK, DEVAMI GELECEK

İnsanlar bazı şeyleri özel olarak değerlendirirler. Öyle görmek isteyenler öyle görecektir ama üniversitenin bir vizyon çalışması olduğunu herkes biliyor. Eğitimle alakalı, AR-GE ile alakalı revizyon son aşamasına geldi. Bu 2 ay içerisinde bitecek. Yeni dönemde yeni bir yapılanma hepsi bu kadar. Bir sıkıntı yok. Bu revizyon devam edecek.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.