Dolar 32,3161
Euro 34,7711
Altın 2.389,65
BİST 10.257,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

ÖNCE MÜJDE SONRA UYARI!

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun-Ankara karayolunda yürütülen çalışmaları yerinde denetledi, kış lastiği/zinciri bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları uyarısında bulundu

ÖNCE MÜJDE SONRA UYARI!
REKLAM ALANI
26 Ocak 2022 16:27

Yoğun kar yağışının görüldüğü Samsun’da Havza ve Kavak ilçelerindeki yolların durumu ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Karayolları 7.Bölge Müdürü Rıfat Silov’dan karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Zülkif Dağlı, vatandaşlara dikkatli olmaları ve kış lastiği/zinciri bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları çağrısı yaptı.

SAMSUN-ANKARA YOLU AÇIK
Yoğun kar yağışının devam ettiği bölgede yolların açık tutulması ve hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için kar temizleme, solüsyon ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Samsun Valisi, ekiplerin gayretleriyle Samsun-Havza ve Havza-Samsun istikametlerinde trafiğin açık olduğunu ifade etti.

Kış lastiği ve zincir bulunmayan araçların hem yolu kapatarak karla mücadele çalışmalarını oldukça zorlaştırdığına hem de diğer sürücülerin mağduriyetine sebep olduğuna dikkat çeken Vali Dağlı, bu durumdaki vatandaşlara muhtemel olumsuzlukları göz önünde bulundurarak ‘trafiğe çıkmamaları’ uyarısını yaptı.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.