Dolar 32,3949
Euro 34,8029
Altın 2.404,45
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Orhan Kırcalı’dan sert açıklama: ‘İmam Hatipli’den FETÖ’cü olmaz!’

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “15 Temmuz bir dönüm noktası. İkinci kurtuluş mücadelemizi kazandık. O akşam 7 düvele karşı mücadele verildi” dedi

Orhan Kırcalı’dan sert açıklama:  ‘İmam Hatipli’den FETÖ’cü olmaz!’
REKLAM ALANI
13 Temmuz 2017 23:04

CUMHURBAŞKANININ ÖLÜMÜNE DAVETİ

O gece Bafra Meydanı’nda binlerce insan olduğunu belirten Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, “15 Temmuz akşamı Samsun’da bir açılıştaydık. Sonrasında ben Bafra’ya döndüm. Telefonlar gelmeye başladı hareketlilik olduğuna dair. Eve vardığımda televizyon açıktı. Tam o köprüdeki hainlerin vatandaşlara set olduğu tankları gösteriyordu. Cumhurbaşkanımızın konuşmasıyla böyle bir girişim olduğunu algıladık. Gerekli telefonları gerçekleştirdikten sonra AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı’na geçtik. 60-70 gönlü pek vatandaşımız da oradaydı. Cumhurbaşkanımızın o küçücük ekrandan bizi ‘Ölümüne’ diye davet ettiği sözü hala tüylerimi diken diken ediyor. O sözü duyar duymaz o küçük meydana binlerce insan akın etti. Herkes hazır kıta Cumhurbaşkanından bir söz bekliyormuş. Ben milletimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘BUNLARIN DİNLE, DİYANETLE ALAKASI YOK’

FETÖ’nün en büyük özelliğinin ‘iki yüzlülüğü’ olduğunu belirten Orhan Kırcalı, “Biz dindar bir milletiz. Bunların dinle diyanetle hiç alakası olmamış. Biz eğer dinimizi iyi bilmezsek bu hainler kendi kafalarından uydurdukları dinleri empoze ediyorlar. Ben bunu bazen imam hatip liseleri ile ilgili durumlarda şöyle ifade ediyorum. ‘İmam hatip liselilerden FETÖ’cü olmaz. Olursa da Allah 10 kere sorar’ diyorum. Çünkü eğitim alıyorsunuz, Kuran ve sünnet öğreniyorsunuz. Sorgulayan ve körü körüne inanmayan bir gençlik yetiştirmemiz gerekiyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.