Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘OSB, İSTİHDAMI ARTIRACAK!..’

İlçede esnafla buluşan ve OSB’yi ziyaret eden Demircan, “Havza, OSB ile birlikte göç alan bir ilçe olacak” dedi

‘OSB, İSTİHDAMI ARTIRACAK!..’
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2022 17:52

Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Havza’ya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Organize Sanayi Bölgesi’nde(OSB) incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ahmet Demircan, programı kapsamında ilk olarak AK Parti Havza İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Başkanı Kadir Kayan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi, yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ahmet Demircan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “2023 hedeflerimiz için ana kadememiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte sürekli sahadayız. Bu çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizlere güç veriyor” dedi.

DÜNYA YENİDEN KURULUYOR
Daha sonra belediyeyi ziyaret eden Ahmet Demircan, Başkan Sebahattin Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Ahmet Demircan, beraberinde Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ile birlikte ‘Buğday Pazarı’na geçerek esnafla buluştu. Demircan, esnaf sohbetinde yaptığı açıklamada, dünyanın yeniden şekillendiğini belirterek, “Yeni dünya düzeninde Türkiye önemli bir yere sahip olacak. Bunu da 2023 yılında sizlerin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz destekle başaracağız” dedi.

‘İSTİHDAM ARTSIN DİYE
MÜCADELE EDİYORUZ’
Havza Ziraat Odası Başkanlığı’nı da ziyaret eden Ahmet Demircan, ardından OSB’ye geçerek üretimlerini sürdüren fabrikalarda incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgiler aldı. Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile de görüşen Ahmet Demircan, “Ülkemiz artık kendi teknolojisini üreten ve dışa bağımlılığı her geçen gün azalan bir ülke. Sanayinin gelişmesi için, bölgede istihdamın artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Havza OSB ile birlikte göç alan bir ilçe olacak” diye konuştu.

ÖZDEMİR: DOLULUK ORANI ARTIYOR
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir de yaptığı açıklamada Havza OSB’de doluluk oranının hızlı bir şekilde yükseldiğini belirterek, “OSB’mizin 4 bin 500 dekara çıkarılması için çalışmalarımız devam ediyor. Yine demiryolu yükle rampalarının yapımı içinde çalışmaktayız. Demiryolu yükle rampasının yapılması ile Havza OSB’nin ülke ekonomisine katkısı artacağı gibi daha çok yatırımcıyı ilçemize çekecektir” dedi.

Fatma DİNÇ

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.