PKK mensubu yakalandı

Samsun’da terör polisi tarafından düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu terör örgütü PKK mensubu bir kişi gözaltına alındı

22.12.2021
A+
A-

ADRESE BASKIN
Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin tespiti ve deşifre edilmesine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli yaptıkları çalışmada yabancı uyruklu örgüt mensubu bir kişinin Samsun’daki adresini tespit eti.

1 PKK’LI YAKALANDI
TEM polis, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Canik ilçesindeki adrese bu sabah saat 07.00’de operasyon düzenledi.Operasyonda, Suriye’de PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği tespit edilen yabancı uyruklu M.A. yakalanarak gözaltına alındı.


HESAP VERİYOR
Yapılan aramalarda dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Gözaltına alınan M.A. hastanede sağlık kontrolü ve kovid testinden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğüne götürüldü.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.