Dolar 32,3605
Euro 34,7733
Altın 2.394,83
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

RECEP AYFER’E SEVGİ SELİ

AK Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Recep Ayfer, AK Parti Bafra İlçe Binası önünde, Bafra Belediyesine aday adaylığını açıkladı.

RECEP AYFER’E SEVGİ SELİ
REKLAM ALANI
12 Kasım 2018 13:58 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2018 14:01

SEÇMENDEN BÜYÜK İLGİ

AK Parti Bafra İlçe binası önünde, Bafra Belediye başkanlığına aday adaylığını duyuran Recep Ayfer’e halk tarafından büyük bir ilgi vardı.

“HER ZAMAN DİĞER PARTİLERDEN GÜÇLÜYÜZ”

Programın açılış konuşmasını AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı. Semiz ”5 Kasım ile 12 Kasım arasında aday adaylığı başvuru tarihimiz sürecinde şimdiye kadar Recep Ayfer ile birlikte 3 aday adayımız olacak. Yaklaşık birkaç sonra başka bir aday adayımız olacak. Bu da AK Parti’nin her zaman diğer partilerden güçlü olduğunu gösterir. Partimizin kurulduğu günden bu yana içerisinde olan, Bafra Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Recep Ayfer’e başarılar diliyorum.” Dedi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in konuşmasının ardından söz hakkı alan Bafra Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Bafra Belediye Başkanlığı A.Adayı Recep Ayfer,şu ifadeleri kullandı. “Öncelikle, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, milletimize, Bafra’mıza ve Partimize hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Değerli hemşerilerim, siyaset milletimize hizmet etme aracıdır. Siyaset, ben daha çok hizmet edeceğim demektir. Siyaset adalet, hukuk ve tarafsızlık demektir. Siyaset milletimizin dertleriyle dertlenmek, dertlerine çare bulmak demektir. Ben bu ilkeleri daha da öne çıkarmak için bugün Bafra Belediye Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

“BU EMANETİ LEKELEMEDEN TAŞIYACAĞIM”

Bu yüzden çıktığımız bu yolda sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu biliyorum. Bu görevin bir vebali olduğunun da bilincindeyim. Bu kutsal emaneti lekelemeden taşımak için huzurlarınızdayım. Vizyonumuzu ve projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden, katılımcı demokrasi ve gönül belediyeciliği anlayışımız ile çalışacağım.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanlığı Aday Adayı Recep Ayfer’in konuşmasının ardından halkın sloganları eşliğinde program sona erdi.

 

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.