Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Rezalet ortaya saçıldı! Evli erkekle ilişkisi olduğu duyulunca…

Dünya corona virüsle mücadele ederken, İngiltere’de Başbakan Boris Johnson’ın başdanışmanı Dominic Cummings skandalının ardından yenisi patlak verdi. Gelen son dakika haberine göre İşçi Partisi Milletvekili Rosie Duffield’in, yasak aşk yaşadığı evli yönetmenle buluşmak için karantina kurallarını hiçe saydığı ortaya çıktı.

Rezalet ortaya saçıldı! Evli erkekle ilişkisi olduğu duyulunca…
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2020 13:46 | Son Güncellenme: 31 Mayıs 2020 13:49

Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında vaka sayısı 6 milyona ulaşırken, pandemiden en çok etkilenen Avrupa ülkelerinden biri olan İngiltere’de skandal patladı.

İngiltere’de ölenlerin sayısı 38 bin 376’ya, Covid-19 saptanan kişi sayısı da 272 bin 826’ya yükseldi. Sokağa çıkma kısıtlamaları olduğu dönemde yaşanan bir rezalet ise, istifa getirdi.

İngiltere’de sokağa çıkma kısıtlamalarına uymadığı gerekçesiyle görevden alınması istenen Başbakan Boris Johnson’ın başdanışmanı Dominic Cummings, hükümetin en kritik isimlerinden biri olarak gösterilmişti.

Cummings’in sokağa çıkma kısıtlamalarının yürürlükte olduğu bir dönemde, ailesiyle birlikte anne ve babasını ziyaret ettiğinin ortaya çıkmasıyla başlayan tartışmalar, İngiltere’de son günlerde gündemin bir numaralı maddesini oluşturmuştu.

Şimdiyse yeni bir skandal patlak verdi. Bir İşçi Partisi milletvekili, evli sevgilisiyle gizlice buluşmak için sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlal ettiği ortaya çıktı.

İşçi Partisi Milletvekili Rosie Duffield, televizyon yönetmeni sevgilisi James Routh ile buluşmak için koronavirüs kısıtlamalarını ihlal ettiğini itiraf etti.

Özür dilemek zorunda kalan Rosie Duffield, aynı zamanda gelen tepkiler nedeniyle istifa etmek zorunda kaldı.

Skandalı İngiliz Daily Mail gazetesi ortaya çıkardı. Rosie Duffield’a nisan ayında evli yönetmen ile buluşarak “beş saat boyunca yürüyüş yapması” sorulunca Duffield gerçeği açıklamak zorunda kaldı.

James Routh’un karısı ile birlikte başka bir mülkte yaşarken, Canterbury Milletvekili Duffield’ı kendi mülkünde ziyaret ettiği de ortaya çıktı.

48 yaşındaki Duffield, kendisi ve yasak aşkının “son derece zorlu olan bu kişisel süreci, mümkün olduğunca sorumlu bir şekilde geçirmeye” çalıştıklarını söyledi.

Rosie Duffield, “Bu süreçte yönergeleri ihlal ettiğimiz için özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

İşçi Partisi ise, bir açıklama yaparak milletvekilleri Bayan Duffield’ı hızlı bir şekilde özür dilediği için övdü.

Duffield, geçen yıl Avam Kamarası’nda yaptığı bir konuşmada, aile içi istismar kurbanı olduğunu açıkladıktan sonra övgü kazanmıştı.

Ancak, Duffield, seçim bölgesinde bazı insanları virüsten korunma kurallarına uymamaları nedeniyle eleştirdiği için, dün karantina sırasında kendi davranışlarını haklı çıkarmaya çalışırken bir hayli zorlandı.

Milletvekili Duffield, yasak aşkı hala evliyken, Canterbury’de kiraladığı bir evde onu ziyaret ettiğini de reddetmedi.

48 yaşındaki eski öğretim asistanı, şimdilerde karısını terk eden Routh ile birlkte Londra’ya taşınmış durumda.

Rosie Duffield, ayrıca buluştukları dönemde sevgilisiyle iki metrelik sosyal mesafe kuralını uygulamaya özen gösterdiklerini ileri sürdü.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.