Dolar 32,5223
Euro 34,8741
Altın 2.443,30
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘SAHADA GÜÇLÜYÜZ!’

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, hem belediye hem de bürokrasi tecrübesiyle İlkadım’ın her bir köşesine hizmet edeceklerini söyledi. Çınkıl, sahada oldukça güçlü olduklarına da dikkat çekti

‘SAHADA GÜÇLÜYÜZ!’
REKLAM ALANI
30 Kasım 2023 16:48

Daha önce İlkadım Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlkadım Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcılığı, Canik Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ve son olarak Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütürken AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adaylığı için istifa eden Yahya Çınkıl, Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada gazetenin Genel Müdürü Musa Gün ve İmtiyaz Sahibi Pervin Gün ile görüşen Çınkıl, sahada oldukça güçlü olduklarına vurgu yaptı.

‘UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ’
Geçmişte yaptığı önemli görevler nedeniyle gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu belirten Çınkıl, seçildikleri takdirde teşkilatla ve başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kurumlarla birlikte uyum içerisinde İlkadıma hizmet edeceklerini söyledi. Hem belediye hem de bürokrasi tecrübesiyle İlkadım’ın her bir köşesine hizmet edeceklerini belirten Çınkıl, “Sahada oldukça güçlüyüz. Sokağın sesini çok iyi hissediyoruz. Samsunlu ve İlkadımlı hemşehrilerimizin bize olan teveccühüne kayıtsız kalmadık ve İlkadım’a hizmet gayesiyle yola çıktık. İlkadım’ın her karışını biliyoruz. Tecrübemizle de halkımızın ve ilçemizin ihtiyaçlarını önceleyerek hizmet edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.