Dolar 32,5484
Euro 34,8443
Altın 2.433,95
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Sahil Ticaret’ten birliktelik iftarı

11 ayın Sultanı Ramazan ayı bütün güzellikleri ile devam ederken hayırsever insanlar ve bazı kurumlar Ramazan İftar yemeklerini halka ikram etmeye devam ediyor.

Sahil Ticaret’ten birliktelik iftarı
REKLAM ALANI
2 Haziran 2019 15:09

Gün Kardeşler Sahil Tic.Ltd sahipleri Adem ve İdris Gün kardeşler her yıl verdikleri İftar yemeği geleneğini bu yıl da devam ettirdiler.

Geleneksel hale getirdikleri İftar yemeğine çok sayıda misafiri davet eden Gün Kardeşler misafirleri Bafra Sebze Hali’nde karşılayarak birlik ve beraberliğin verdiği huzurla masalarına buyur ettiler.

Gün Kardeşler işletmesine bağlı olarak hizmet veren bafra Sebze Hali’nde Sahil Ticaret işletmelerinin açık alanında bulunan bölümünde verilen davete çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir katılımın sağlandığı iftar yemeği öncesi din görevlileri tarafından aşr-ı şerifler ve ilahiler okundu. Akşam ezanının okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Sahil Ticaret Sahibi Adem ve İdris Gün Ramazan Ayının maneviyatına hitaben;
“Ramazan Müslümanın kendisi ile yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği bir aydır. Ramazan paylaşımdır. Onun için bu ayda daha çok ihtiyaç sahiplerine, eşimize dostumuza soframızı açarız. Ramazan birliktir. Bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz”
İftar Programı okunan dualarla sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.