Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ŞAİR OKTAY ZERRİN’DEN ŞAMPİYONA 2020 MARŞI

Bu güne kadar yüzlerce şiiri bestelenip; bunlardan 25 adedi TRT TSM Repertuvarı’na kabul edilen şair, söz yazarı, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN; şimdi de şampiyonluğun en yakın adayı YILPORT SAMSUNSPOR için yepyeni bir şampiyonluk Marşı yazdı.

ŞAİR OKTAY ZERRİN’DEN ŞAMPİYONA 2020 MARŞI
REKLAM ALANI
25 Haziran 2020 10:00 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2020 20:06

Devlet Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kadıköy Belediyesi, Amasya Valiliği, Sultan Özateş Uluslararası, Şebinkarahisar Hikmet Okuyar, Ankara Bir harf net gibi birçok kurum ve kuruluştan şiir, güfte ve beste ödülleri bulunan Oktay Zerrin şöyle dedi:
” Bafra ilçesi ve bazı köy okullarının okul marşlarını besteledim. Bu marşlarım; bazı okul sitelerinin ana sayfalarında yayınlandı. Yine baz futbol takılmalarının marşlarını da yazıp besteledim.
Samsunspor için birçok şiirler, marşlar yazdım.
Bu defa; virüs, salgın ve pandemi nedeniyle; 18 Temmuz’a ertelenen; ancak TFF’nin bugün, yarın ya da bu hafta içinde yapacağı bir toplantıda, 2. Lig ve amatör takımların çoğunun Kovid-19 virüs nedeniyle, liglerin tescil edilmesi ihtimali bulunuyor.
Eğer toplantıda ligler tescil edilse de edilmese de liginde 73 puanlı Yılport Samsunspor, yine şampiyonluğun en büyük adayı hatta birincisi, şampiyonu.
İşte ben de bu ihtimaller dahilinde; şehrimizin başarılı ve güzide kulübü Yılport Samsunspor için yepyeni bir şampiyonluk marşı yazdım. Marş benden, bestesi de kulüpten olsun.”
Oktay ZERRİN’ in yazdığı marş ise şöyle:

ŞAMPİYON YILPORT SAMSUNSPOR MARŞI ( 2020 )

Futbol YILDIRIM’ ı düştü Samsun’a
SAĞLAM adımlarla hedefe selam
Kim demiş Süper Lig küstü Samsun’a
Şampiyonluklarla zirveye devam
ATA armalı bir formamız da var
Bu yüzden bizim dik durmamız da var
Lig’ i on ikiden vurmamız da var
Şampiyonluklarla zirveye devam
Kaldırın elleri yukarı şimdi
Futbolcular hep bal yapan bir arı
TARAFTARLAR zaten başarı sırrı
Şampiyonluklarla zirveye devam
Selam dur ey Halkı’m YILPORT Samsun’ a
Canlar feda olsun senin yoluna
Hodri meydan derdik dört büyük sana
Şampiyonluklarla zirveye devam

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.