Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

ŞAMPİYON GİBİ!

Yılport Samsunspor, Akhisar deplasmanında muhteşem oyununu muhteşem bir skor ile süsleyerek 4-1’lik bir galibiyet almayı başardı

ŞAMPİYON GİBİ!
REKLAM ALANI
13 Şubat 2021 18:34

TFF 1’inci Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Yılport Samsunspor, yoluna doludizgin devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar bugün deplasmanda oynadığı Akhisarspor maçını 4-1 gibi farklı bir skor ile kazanarak sıralamada 2’nci sıraya yerleşti.

8 MAÇTIR YENİLMİYORLAR
İstanbulspor’un puan kaybettiği haftada rakibi Akhisarspor’u 4-1’lik skorla mağlup ederek 43 puanla 2’nci sıraya yerleşen Samsunspor, böylece galibiyet serisini de 8 maça çıkardı.

GÖKHAN’DAN HARİKA GOL
Burak Pakkan, Hakan Karabalcık, Mehmet Akıncık hakem 3’lüsün yönettiği maça çok iyi bir oyunla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, 6’ncı dakikada Gökhan Karadeniz’in muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. Devrenin geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

2’NCİ YARIDA COŞTULAR
İkinci 45 dakikaya yine etkili başlayan Samsunspor oldu. Şampiyonluk yolunda puan kaybetmek istemeyen Kırmızı-Beyazlılar, farkı çoğaltma çabası içerisine girdi. 60. dakikada tehlikeli gelen Samsunspor, Yasin’in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan ve ağlara gönderen Djedje ile 2-0 öne geçti. Etkili bir futbol sergileyen Samsunspor, İlyas Kubilay Yavuz’un golüyle farkı 3’e çıkardı(0-3) Akhisarspor’da 87’de Beytuğ ile golü bularak farkı 2’ye düşürdü. Samsunspor’da kazanılan penaltıyı Yasin gole dönüştürdü ve perdeyi kapatan isim oldu(4-1).

Maçta başka gol olmayınca Kırmızı-Beyazlılar sahadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.