Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘ŞAMPİYONLUK’ SÖZLERİ!

Samsunspor’un golcü oyuncusu Ahmet Sağat, Samsunspor’a şampiyon olmak için geldiğini ve Süper Lig’e çıkmak için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi

‘ŞAMPİYONLUK’ SÖZLERİ!
REKLAM ALANI
13 Aralık 2022 14:00

Spor Toto 1’inci Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor, hafta sonu Bodrumspor ile oynayacağı maç öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların golcü oyuncusu Ahmet Sağat, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 'ŞAMPİYONLUK' SÖZLERİ!

‘AMAÇ, HER MAÇI KAZANMAK’
Takım olarak her maçı kazanmayı hedeflediklerinin altını çizen Ahmet Sağat, “Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Son maçta 3 puan alamadığımız için üzgünüz. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. İyi ve kötü yaptıklarımızı analiz ettik. Kısa bir zamanda 3 maç oynayacağız. Bu maçlara odaklanacağız ve her maçı kazanmak istiyoruz. Kaybetmeyince ister istemez yukarıya tırmanıyorsun. Biz kaybetmeme serisi yakaladık. Sanırım 9 maç oldu. Bunu da sürdürmek istiyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz bu bizim hedefimiz” dedi.

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM’
Şampiyon olmak için Samsunspor’a geldiğini dile getiren Ahmet Sağat, “Çift forvet oynuyoruz. Tek benimle alakalı değil, sanırım sistem değişikliğinden sonra dolayısıyla sonuçları da aldık. Bu bize şu an uygun geliyor. Yarın farklı bir sistem de olabilir. Hiç sıkıntı yok. Hocamız bize ne gösteriyorsa bunu elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyoruz. Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Sıkı bir çalışmamız var. Herkes çok motive. Özellikle, son maçtan sonra kazanmak istiyoruz. O yüzden takım arkadaşlarımızla sürekli, konuşma halindeyiz. Hepimiz bu durumun bilincindeyiz ve sadece galibiyeti düşünüyoruz. Her futbolcu gibi ben de her maçta gol atmak istiyorum. Benim de hedefim bu. Tüm şehrin, takımın hedefi zaten şampiyon olmak. Onun için buradayız. Onun için buraya geldim. Bunu zaten herkes biliyor. Taraftarımızla bir bütünlük sağlarsak, bu hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

‘NE KADAR ÇOK KATKI YAPARSAM…’
Takıma katkı yaptıkça mutlu olduğunu ifade eden Sağat, “Hedefi olan biri her zaman daha çoğunu ister. İstatistik olarak, süreye göre iyi bir istatistik yakaladım. Gol ve asist oranı olarak. Ama ben her zaman daha çoğunu hedefliyorum. Atabildiğim kadar gol ve asist yapmak istiyorum. Bunların sonucunda da 3 puan olması lazım. O yüzden takıma ne kadar çok katkı yapabilirsem, o kadar da mutlu olurum” dedi.

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig’in normal sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Ahmet Sağat, bu sezon Samsunspor formasıyla çıktığı 15 maçta 7 gol, 3 asistlik performansı ile takımına katkı sağladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.