Dolar 32,3800
Euro 34,7251
Altın 2.424,71
BİST 10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Samsun Büyükşehir projelerine ÖVGÜ YAĞDIRDILAR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, proje ve hizmet tanıtım gezileri kapsamında bu kez ulaşım esnafını ağırladı. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, dernek ve minibüs hat başkanlarının katıldığı gezide yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında detaylı bilgi verildi.

Samsun Büyükşehir projelerine ÖVGÜ YAĞDIRDILAR!
REKLAM ALANI
3 Ekim 2023 18:43

Ulaşımdan altyapıya kadar her alanda Samsun’u geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu projelerden her kesimden vatandaşın haberdar olması, faydalanması ve bilgilenmesi amacıyla başlattığı hizmet tanıtım gezilerini sürdürüyor. 17 ilçeden muhtarların katılımıyla başlayan geziler sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının temsilcileri ile devam ediyor. Geziye bu kez de Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, yönetime bağlı dernek ve hat başkanları ile çok sayıda şoför esnafı katıldı. Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde başlayan gezi, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi, Kent Park ve Bilim Samsun, Samsun Şehir Kütüphanesi, Toybelen Sanayi Sitesi, Aile ve Yaşam Merkezi, İlkadım Spor Kompleksi, Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikası, Tekkeköy Bilim Merkezi ve Planetaryum projeleriyle devam etti. Projeler ulaşım esnafı tarafından çok beğenildi.


YAKINDAN GÖRDÜK MUTLU OLDUK
Samsun’a yapılacak yatırımları ve hayata geçen projeleri gezi sayesinde daha yakından görme fırsatı bulduklarını söyleyen TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Özellikle Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin bizi ilgilendiren bölümünde şehrin akıllı kavşakları ile bilgiler aldık. Bu çok hoşumuza gitti. Dolmuş, minibüs, taksi kullanan şoför esnaflarımız da kendi yaptıklarını sinevizyondan gördüler. Bizim için anlamlı bir program oldu. Projeleri ve yatırımları başkanımız sürekli anlatır ondan dinlerdik ama direkt yerinde görmek bizim için daha iyi oldu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın

AKILLI KAVŞAKLAR VE YAN YOLLAR TRAFİĞİ RAHATLATTI
Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’nin büyük rahatlama getirdiğini de söyleyen Apaydın, “Bizim dolmuşçu esnafımızın çalışmış olduğu arterlerde sıkıntı var. Bunu da zaman içinde Belediye Başkanımıza söylüyoruz. Ancak Atakum tarafındaki akıllı kavşaklar ve yan yollar trafiği fevkalade rahatlattı. Pik saatler olan mesai giriş ve çıkışlarda bir yoğunluk yaşanıyor. Onlar da inşallah inanıyoruz çözülecek. Samsun’da yaşayan herkesin görmesi lazım. Büyük çalışmalar var” diye konuştu.


SAMSUN’UN HER NOKTASINDA YATIRIM VAR
Şehirde çok güzel yatırımların hayata geçirildiğini ifade eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Tarkan Demirci de, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı yatırımları yerinde inceleme fırsatımız oldu. Toybelen Sanayi Sitesi’ni gördük. Çok büyük yatırım. Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikasını gezdik. Gördüğümüz kadarıyla Samsun’un her noktasında bir yatırım var. Bazı tereddütlerimiz vardı. Ancak bunları gördükten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin ve başkanımızın nasıl çalıştığını yakından gördük. Tüm bu yatırımlar için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tarkan Demirci

MUSTAFA DEMİR BU ŞEHİR İÇİN BÜYÜK BİR NİMET
Kıranköy Minibüsçüler Dernek Başkanı Halim Yılmaz ise şunları söyledi: “Her şeyden önce Mustafa Demir Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sanayi Sitesi’ni, spor tesislerini, eski Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin olduğu alanı, fabrikaları ve bilim merkezini gezdik. Ulaşım esnafı olarak trafik konusunda yapılan yatırımlar da takdire şayan. Biz durak başkanları olarak görmediğimiz tüm projeleri daha yakından gördük” şeklinde konuştu.

Halim Yılmaz

SAMSUN’DA ULAŞIM SORUNU KALMADI
Gurur duyulması gereken yatırımları yerinde gördüklerini söyleyen Cezaevi Minibüs Hattı Başkanı Selahattin Değirmenci de, “Bu yatırımlara belediyenin bütçesinin nasıl yetiştiğine hayret ediyorum. Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikasını çok beğendim. Samsun için çok güzel bir hizmet. Bunları gördükçe çok gurur duyduk. Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi de takdir ettiğimiz projelerden. Kavşaklar sayesinde kaza oranları düştü. Samsun’da ulaşım sorunu diye bir sorun kalmadı. Otopark sorunu var. Başkanımız otopark sorununa da hem merkez hem de ilçelerde yaptığı otoparklarla soruna neşter vuruyor. Ama her şeyden önemlisi ise İlçe Transfer Merkezi hizmeti oldu. Bu hizmet Samsun’un kanayan yarasına neşter oldu” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.