Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

SAMSUN ÇİÇEK AÇTI!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, park, bahçe, kavşak ve refüjlerde yaptığı peyzaj çalışmalarıyla yeşil alanları renklendiriyor

SAMSUN ÇİÇEK AÇTI!
REKLAM ALANI
14 Mayıs 2024 18:32

Samsun Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan alt ve üstyapı yatırımlarını sürdürürken bir yandan da park, bahçe, kavşak ve refüjlerde yaptığı peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Tabiatın canlandığı bu dönemde çalışmalara hız verildi.

Çalışmalar kapsamında son 1.5 ayda kentte yaklaşık 500 bin kadife çiçeği fidesi toprakla buluşturuldu.

YEŞİL ALANLAR RENGARENK
Çoğunluğu kadın personel tarafından oluşan ekiplerle yapılan çalışmalarda son 1.5 ayda yaklaşık 500 bin kadife çiçeği fidesi dikildi. Mayıs ayının sonuna doğru bitilmesi planlanan çalışmalarla birlikte Samsun’da yeşil alanlar rengarenk bir görünümde olmaya devam edecek.

BAŞKAN DOĞAN: YEŞİL
ALANLAR ARTACAK
‘Daha yeşil bir Samsun’ için çalıştıklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Yeşil alanlarda, park ve bahçelerden trafik adalarına, refüjlere kadar birçok alanda ekiplerimiz tarafından şehrimizin daha estetik ve daha yeşil bir görünüme kavuşması için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çoğunluğu kadın personelimiz tarafından oluşan ekiplerimizle ilkbahar döneminde peyzaj çalışmalarımız yoğun olarak yapılıyor. Samsun’da mevcut yeşil alanlarımızı koruyup, güzelleştirip, kişi başına düşen yeşil alan miktarını daha da artırmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.