Dolar 32,5274
Euro 34,7716
Altın 2.490,92
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

SAMSUN DAVETİ!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Azerbaycan’da görüştüğü dünyaca ünlü Nobel Kimya Ödüllü bilim adamı Aziz Sancar’ı Samsun’da düzenlenecek TEKNOFEST 2022’ye davet etti

SAMSUN DAVETİ!
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2022 17:17

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Türkiye dışında ilk kez uluslararası olarak Azerbaycan’da yapılıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de Azerbaycan’daki TEKNOFEST’te görüştüğü dünyaca ünlü bilim adamı Aziz Sancar’ı Samsun’da düzenlenecek TEKNOFEST Karadeniz’e davet etti.

‘MUTLULUK VE ONUR DUYARIZ’
Azerbaycan’da Aziz Sancar ile ayaküstü bir görüşme gerçekleştiren Başkan Mustafa Demir, “Samsun çok güzel bir şehir. Bu yıl TEKNOKEST 2022’nin finalleri Samsun’da düzenlenecek. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk ve onur duyarız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Samsun’daki TEKNOFEST’e katılım sağlayacak” dedi.

‘ARANIZDA OLMAK İSTİYORUM’
Sıcak davet üzerine konuşan Aziz Sancar ise “İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa ben de sizlerin arasında olmak istiyorum. Cumhurbaşkanımıza büyük saygım var ama benim için Samsun ve Samsunluların da ayrı bir yeri var” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.