Dolar 32,2734
Euro 34,6419
Altın 2.415,14
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Samsun Gazetesi Bafra Temsilcisi Emre Şahinol yılın muhabiri!

Bafra İlçesi’nde ‘Yılın Muhabiri’ ödülü, Samsun Gazetesi Temsilcisi Emre Şahinol’a verildi

Samsun Gazetesi Bafra Temsilcisi Emre Şahinol yılın muhabiri!
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2018 15:53

Samsun Bafra’da Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü tarafından ‘yılın en iyi muhabiri’ seçilen Emre Şahinol’a ödülünü Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç verdi. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında spor dallarında ödüller sahiplerini bulurken, yılın en iyi  muhabiri ödülüne ise Samsun Gazetesi Muhabiri Emre Şahinol layık görüldü.

ŞAHİNOL: ONUR DUYDUM

Emre Şahinol, “2’inci kez bu ödüle layık görüldüm. Bizim mesleğimiz emek ister, sabır ister, zaman ister. Heyecanımızı kaybetmeden yaptığımız çalışmaların bu şekilde karşılık bulması hem onur vereci hem de teşvik edici. Beni bu ödüle layık gören Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak’a, kurum çalışanlarına, en önemlisi ise değerli mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler” dedi.

HAMİT KILIÇ’TAN KUTLAMA

Ödülü sunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, “Böylesine zor ve önemli bir mesleği başarıyla sürdüren Emre Şahinol’u ve onun nezdinde tüm basın emekçilerini kutluyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.