Dolar 32,4135
Euro 34,7806
Altın 2.401,80
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SAMSUN İÇİN BİRLİKTE EL ELE… MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tanıtım toplantısından konuşan İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun’da yeni zaferler kazanmak için kolları sıvadığını söyledi

SAMSUN İÇİN BİRLİKTE EL ELE…  MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2023 16:54 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2023 17:06

MHP Samsun İl Başkanlığı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda “Samsun için Birlikte El Ele” temalı bir tanıtım toplantısı düzenledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, protokol konuşmaları ile devam etti.

‘YENİ ZAFERLER İÇİN KOLLARI SIVADIK’
Toplantıda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, “Bugün bu salonda heyecanımıza ortak olan, yıllarca teşkilatlarımızda can siperhane mücadele etmiş, partimizin ilimizde başarısı için elinden geldiğince emek sarf etmiş kıymetli yol büyüklerimizle Allah nasip ederse sevdamızın şehri Samsun’da yeni zaferler için kollarımızı sıvadık ve ‘Bismillah’ dedik. Samsun hiç şüphesiz Türk tarihinde olduğu kadar Milliyetçi ülkücü hareketin tarihinde de apayrı öneme sahiptir. Biz bu şehre sevdalıyız, biz bu şehrin can damarıyız. Hizmet aşkımız, genç ve dinamik ekibimiz bu şehre hizmete hazır ve nazırdır. Ben ve arkadaşlarım küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakarak her bir dava arkadaşımızla her bir hemşerimizle yol yürümek istiyoruz. Niyetimiz halis, nefesimiz kadimdir” dedi.

TAŞ MEDRESELERİ YUSUFİYELİ YAPANLAR
Partililere, “Biliyoruz ki bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayacak ve her daim arkamızda dağ gibi duracaksınız” diye seslenen Mucur, şöyle devam etti:

“Birlikte yol yürüyecek, bu kutlu sancağı layıkıyla taşımamızda kader birliği yapacağız. Bu vesile ile hareketimizin filizlenip meyve vermesinde emeği olan, taş medreseleri Yusufiye yapan kıymetli büyüklerimizi, dava şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yad ediyor ve o mücadelelerin içinden gelen ve bugün bizlerle birlikte olan değerli şahsiyetleri de saygı ve hürmetle selamlıyorum. İçinizden çıkmış, hiçbir gün davasından taviz vermemiş, siyasi ve iş hayatında zikzak yapmamış, amacı partisine, davasına ve Samsun’a hizmet aşkı olan bu arkadaşınız, evladınıza güveniniz, desteğiniz ve dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, varlığınızın benim ve arkadaşlarımız için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulamak istiyorum.”

MHP

TOPSAKAL: KAZANAN SAMSUN OLACAKTIR
MHP’nin Samsun’da yükselişe geçeceğini ifade eden MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, “Birbirimizi desteklersek, birbirimizi gönül gönüle birleştirirsek o zaman ülkemiz ve dünyamız, özellikle Samsun’umuz kazanacaktır. Biz bu şehirde köyümüzden başlayarak ülkemizde huzurlu ve mutlu olacağız. Bizler çok büyük bir davanın neferleriyiz. Biz kişisel düşünmeyiz. Hiçbir ülkücü kendisini düşünmez. Ülkücüler önce milletini sonra devletini hatta dünyayı kendinden önce düşünür” diye konuştu.

Öte yandan Devlet Bahçeli’nin Samsun’a ilk kez genel başkan olarak geldiği 25 Nisan 1998 tarihinde ‘İktidara Yürüyüş’ mitinginin düzenlendiği Cumhuriyet Meydanı’nda çekilen fotoğrafı, İl Başkanı Burhan Mucur tarafından milletvekili İlyas Topsakal’a hediye edildi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.