Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsun için ‘BOMBA’ KULİS!

Oda TV, genel seçimlerde AK Parti’de 2 önemli ismin ilk sırada yer almak için çekiştiğini yazdı

Samsun için ‘BOMBA’ KULİS!
REKLAM ALANI
16 Mart 2023 17:49

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın ortak özelliğinin
‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakın olmaları’ olduğunu belirten Oda TV, yaptığı kulis haberde, her 2 ismin genel seçimlerde Samsun’a ilk sırada yer almak için çekiştiğini öne sürdü.

ÇİĞDEM KARAASLAN 1’İ İSTİYOR
Samsun’da bu ikili için Tayyip Erdoğan’ın ‘prens ve prensesi’ tanımı yapıldığı belirtilen haberde bir önceki dönem Samsun’da 3’üncü sıradan TBMM’ye giren Çiğdem Karaaslan’ın bu dönem ilk sırayı istediği ifade edildi.
Çiğdem Karaaslan’ın Samsun’dan yeniden milletvekili adayı olmasını isteyen isimler arasında Hayati Yazıcı da bulunuyor.


Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, son günlerde vaktinin çoğunu Samsun’da geçiriyor. Kılıç, geçtiğimiz günlerde Samsun merkezde vatandaş ve esnaf turuna çıkmış, ardından da Samsunspor-Çaykur Rizespor maçını izlemişti.

SUAT KILIÇ YENİDEN DÖNMEYE HAZIRLANIYOR
Haberde ayrıca şu detaylar yer alıyor:

“Suat Kılıç’ın da adı Samsun’da AKP birinci sıra için geçiyor. Eski Gençlik ve Spor Bakanı olan Suat Kılıç aynı zamanda ‘En genç Bakan’ olarak biliniyor. Üç dönem Meclis’te görev yapan Suat Kılıç da tıpkı Çiğdem Karaaslan gibi Tayyip Erdoğan’ın yakınında olan bir siyasetçi. 3 dönem kuralına takıldığı için siyasete bir dönem ara veren Suat Kılıç bu seçimlerle birlikte Meclis’e geri dönmeyi istiyor. Suat Kılıç, Samsun’da ilk sırayı almak için kulis yapıyor.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.