Dolar 32,2834
Euro 34,7857
Altın 2.397,74
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

SAMSUN MEDYASINA ÖVGÜ!

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Başkan Halit Doğan’ı ziyaret etti. Samsun medyasından övgüyle bahseden Doğan, “İletişime her zaman açık olacağız” dedi

SAMSUN MEDYASINA ÖVGÜ!
REKLAM ALANI
24 Nisan 2024 19:16

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı diledi.

SAMSUN

YEREL MEDYA ÇOK ÖNEMLİ
SBB Başkanı Halit Doğan, memnuniyeti dile getirdiği sohbette iletişime dikkat çekti. Samsun’un medya gücünün yadsınamaz bir gerçek olduğunu kaydeden Halit Doğan, “Yerel yönetimlerin hizmetini, projesini, yatırımlarını vatandaşa ulaştırılması, anlatılması konusunda yerel medya çok önemli. Samsunlular çok şanslı, güçlü ve şehrine hakim gazetecilerden oluşan bir medyaya sahipler. Bizler etle tırnak gibi olmalıyız. Ortak noktamız Samsun’un her alanda menfaatleri, kentin 7/24 yaşanabilir olması. Bu noktada medya yerel yönetimlerin en önemli paydaşıdır. Samsun’a hizmet ettiğimiz görev süremizce birlikte bu şehrin gelişmesi için çalışacağız, iletişime her zaman açık olacağız” dedi.

SAMSUN

Ziyarette TSYD Samsun Şubesi Başkanı Murat Sandıkçı tarafından SBB Başkanı Halit Doğan’a plaket takdim edildi. Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

SAMSUN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.