Dolar 32,5017
Euro 34,7771
Altın 2.490,70
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

SAMSUN POLİSİNDEN ÇİFTE BASKIN!

Samsun’da polisin şehirlerarası terminal ve Ankara karayolundaki uyuşturucu operasyonlarında 5 zanlı yakalandı

SAMSUN POLİSİNDEN ÇİFTE BASKIN!
REKLAM ALANI
1 Şubat 2023 14:56

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ortak çalışma yürüttü.

SAMSUN POLİSİNDEN ÇİFTE BASKIN!

OTOBÜS TERMİNALİNE BASKIN
Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde otobüsten inen 2 şüphelinin üzerinde ve çantalarında arama yapan ekipler, 350 gram sentetik uyuşturucu, esrarlı sigara ile uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi. Samsun-Ankara kara yolundaki polis uygulama noktasında durdurulan 2 araçta yapılan aramada da 236 gram sentetik uyuşturucu ile 16 bin 464 kapsül sentetik ecza hapı bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 zanlı, emniyete götürüldü.

SAMSUN VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA
Vali Zülkif Dağlı, yaptığı yazılı açıklamada, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 2022 yılında başarılı operasyonlara imza atan kolluk birimlerinin 2023 yılında da mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceğini vurgulayarak, “Bir evladımızın dahi zehir tacirlerinin tuzağına düşerek uyuşturucu batağına saplanmasına müsaade etmemek için fedakarca gayret gösteren tüm personelimizi tebrik ederek, başarılı çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.