Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Samsun sevdalısıyız!

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilecek olan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samsun sevdalısı biri olarak elimizden geldiğince Samsun’un hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız” dedi

Samsun sevdalısıyız!
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2018 13:30

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz’ın yerine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i aday olarak gösterecek. Önceki gün Ankara’da Başbakan ve AK Parti’nin üst düzey yöneticileriyle yapılan görüşmelerin ardından perşembe günü Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılacak oylamada,  Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Zihni Şahin isminde karar kırıldı.

‘MAHÇUP ETMEYİZ…’
Zihni Şahin, ayağının tozuyla geldiği Bafra’da ilk açıklamasını yaptı. Büyük bir sorumluluğun altına girdiğini söyleyen Başkan Şahin, “Bizi böyle zor bir göreve layık gören başta Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımız Erol Kaya’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Yusuf Ziya Yılmaz’ın önerileri ve son olarak da bütün Samsun halkının destek vermesi beni çok onurlandırdı. Büyük bir sorumluluk. İnşaallah elimizden gelen bütün çabayı sarfeder bizi bu göreve getirenleri mahçup etmeyiz diye düşünüyorum” dedi.

‘SAMSUN’U KUCAKLAYACAĞIZ’ 
Samsun’da birlik ve beraberliği sağlayarak Samsun’u kucaklayacaklarını vurgulayan Başkan Şahin, “Hep toplumsal yaşadım, hep topluma bir şeyler vermeyle ilgili hayatım geçti. Bu saatten sonra Büyükşehir gibi bir sorumluluğu aldıktan sonra, elimizden gelen her türlü gayreti göstererek, bütün belediye başkanları, büyükşehir meclisi, STK’lar ve basın ile büyük bir dayanışma halinde Samsun’u kucaklayıp Samsun’un hak ettiği hizmetlere kavuşması gereken işleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

SAMSUN SEVDALISIYIZ
Şahin şu ifadeleri kullandı:

“Samsun büyük bir şehir. Samsun, Karadeniz’in Anadoluya açılan kapısı. Her türlü ulaşım imkanlarına sahip. Samsun olarak büyük bir aileyiz anlayışıyla, bütün kurum ve kuruluşlarla beraber inşaallah Samsun’a hak ettiği değerleri kazandırırız. Başka bir çıkar yolumuz da yok. Biz zaten Samsun sevdalısıydık. Böyle bir görevi verdiler biz de elimizden geleni imkanlar oranında yapacağız. Elimizde sihirli değnek yok. Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları çar çur etmeden en iyi şekilde kullanmaya gayret edeceğiz.”

BAŞKAN YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ
Yusuf Ziya Yılmaz’a da mesaj gönderen Başkan Şahin, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah onun da attığı adımın hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşaallah bu kez Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hizmet etmesine vesile olur. Onun için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.