Dolar 32,3544
Euro 34,7650
Altın 2.401,62
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

‘ŞAMSUN SOKAĞA GELDİK!..’

Samsun’da esnaf ziyaretinde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ildeki sığınmacı fazlalığına, “Şamsun Sokağı’na geldik. Burası Şam gibi” dedi

‘ŞAMSUN SOKAĞA GELDİK!..’
REKLAM ALANI
15 Aralık 2023 20:10 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2023 20:45

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2024 yerel seçim çalışmalarını başlatmak üzere geldiği Samsun’da esnaf ziyaretine çıktı. Atatürk Anıtı’ndan başlattığı seçim çalışmalarına Saadet ve İstiklal (Çiftlik) Caddelerindeki esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

EN FAZLA SIĞINMACI VE KAÇAK SAMSUN’DA
Esnaf ziyaretinde bulunduğu esnada Saadet Caddesi’nden geçen Ümit Özdağ, caddedeki yabancı uyruklu esnafla ilgili olarak, “Burası Samsun’un en fazla sığınmacı ve kaçak barındırdığı sokaklarından bir tanesi. ‘Şamsun Sokağa’ geldik. Levhalardan ve esnaftan da durum anlaşılıyor. Burası gerçekten bir Şam sokağı gibi. Arapça tabelaların bulunduğu berber, tercüman, danışmanlık gibi birçok dükkanları var” dedi.

TÜRK HALKI AZINLIK OLACAK
Samsun’da gittikçe artan bir sığınmacı ve kaçak nüfusun olduğunu gördüklerini söyleyen Ümit Özdağ, “Sınırlara ‘anti personel mayın’ döşemediğimiz sürece sınırlarımızın güvenliğini sağlayamayacağız. Göçü teşvik eden politikalar devam ettiği sürece Türk Halkı kendi ülkesinde azınlık durumuna düşecek. Bu konuyu da bizim dışımızda gündeme getiren, çözüm önerisi getiren başka bir partinin olmaması da hayret verici. Bu konuda taviz vermeden Türk vatandaşların sığınmacılar vatanlarına dönsün talebini gündemde tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.