Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘SAMSUN, YÜKSEL YILDIRIM’A MAHKUM DEĞİLDİR!..’

Samsunspor’un eski efsane başkanı İsmail Uyanık’tan Yüksel Yıldırım’a sert tepki: Benimle futbol tartışman için 50 milyon doların olsa yetmez!

‘SAMSUN, YÜKSEL YILDIRIM’A  MAHKUM DEĞİLDİR!..’
REKLAM ALANI
26 Eylül 2022 08:00 | Son Güncellenme: 25 Eylül 2022 21:32

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın son yaptığı ‘kulübün satışı’ ile ilgili açıklamalar ve eski başkan İsmail Uyanık’a yönelik sözlerinin yankısı sürüyor. Yıldırım’a yanıt veren Uyanık, zehir zemberek ifadeler kullandı. Yıldırım için, ‘Tek çare sen değilsin’ diye uyaran Uyanık, “Benimle futbol tartışman için 50 milyon doların olsa yetmez” ifadesini de kullandı.

SELÇUK KAYA VE ALPER CABBAR’IN KONUĞU OLDU

İsmail Uyanık, futbol55 programında gazeteciler Selçuk Kaya ve Alper Cabbar’ın sorularını yanıtladı. Youtube üzerinde yayım yapan TV Kaya, facebook üzerinden yayım yapan kanal362’den canlı olarak izlenen programda İsmail Uyanık, birbirinden önemli açıklamalar yaparken Yüksel Yıldırım’ı da zaman zaman sert sözlerle hedef aldı.

SAMSUNSPOR KİMSEYE MAHKUM DEĞİLDİR’

İsmail Uyanık, Yüksel Yıldırım’a, “Bir daha bizi ağzına alma” diye seslendiği açıklamalarında kısaca şunları dile getirdi:

“Bu zamana kadar 60 milyon dolar harcanmış olmasının sebebinin sokağa atılan paralar olduğunu düşünüyorum. Yüksel Yıldırım ciddi olarak Samsunspor’u satıyorum diye ortaya çıkarsa Samsun şehrinin insanları bunu almak için çaba gösterir, bunlardan birisi de benim. Dünyada büyük bir kriz var, savaş var öyle bir durumda Yüksel Yıldırım Samsun için gerçekten bir çaredir devadır. Ama tek çare değildir. Samsunspor hiç kimseye mahkum değildir.

İYİ BİR OLUŞUM MEYDANA GETİRDİK

1.5 sene büyük emeklerle çalışıp, bizim kurduğumuz takıma 1-2 ilave ile Samsunspor 1 sene sonra şampiyon oldu. Ben teşekkür etmeyeceğini biliyordum, beklemiyordum da zaten. Biz Yüksel başkanla Bu işe başlarken finansal, hukuk ve diğer kurumların kurulması ondaydı, futbol ise bendeydi. Ben kendisinin de futbolun içine girmesini istediğim için rahmetli Mustafa Erkanat’ı her gittiğim yere taşıdım ki, bir diyalogsuzluk olmasın istedim. Çünkü Samsun’da dedikodu çok ve Biz iyi bir oluşum yapmışız, bu oluşumun dışında kalan herkes bunu yıkıp oralardan nemalanırız duygusuyla müthiş bir çaba içerisine girdiler.

HABERİM YOKTU’ DEMESİ AYIP VE YALAN!

Sonrasında Mustafa Aztopal göreve geldi. Ona da, ‘senin en önemli işin burada yapılan her şeyi başkan müsait olduğu her gün kendisine rapor etmen’ dedim. Hep onu işin içinde tutmaya çalıştım. Yani siz bakmayın, ‘benim haberim yoktu, ben parayı veriyordum, davul bende tokmak onlarda, beni işlerine karıştırmıyorlar’ demesine. Bu çok ayıp ve yalan. Yaptığımız her şeyden kendisini haberdar ediyorduk.

BENİ, CELİL’İ, EMİN’İ İTİBARSIZLAŞTIRMA

Benimle ne sıkıntısı var bilmiyorum. Ben ayrıldıktan sonra Bu arkadaşla ilgili tek bir kötü laf etmedim, beni seven herkes dahi onun yanındaydı. Ne zaman ki sempati kaybetmeye başladı, bu sefer o insanlar, yüzünü tanımadığım kişiler oldu İsmailci. Sen İsmail uyanık’ı Celil’e, rahmetli Emin’e, Samsunspor tarihinden silemezsin, bütün bu insanları itibarsızlaştırmaya çalışmana gerek yok. Senin benimle futbol tartışabilmen için 50 milyar doların olsa yetmez.  Bizim zamanımızda bu sosyal medya olsaydı biz türkiye’yi yerinden oynatırdık. Olmamasına rağmen yaptıklarımız ortada.

Ben 5-6 ay önce, kulübü satma konusunda gerçekten samimi ise Samsun olarak bunu almalıyız, dedim. Kulübü alırken 70 milyon Türk lirası ödedik. Ama şimdi kulübü satacaksan hesap yaparken, ‘ben 70 milyon dolar harcadım bunu isterim’ diyemezsin. Samsunspor kulübü Yüksel Yıldırım’a mahkum değildir Samsun şehri Yüksel Yıldırım’a mahkum değildir.

İKİDE BİR ‘SATIYORUM’ DEME ARKADAŞ!

İkide bir, kulübü satıyorum, diye ortaya çıkma arkadaş. Senden kulübü almak isteyen yok. Al kulüp senin, hayırlı olsun, kaç senedir senin zaten. Samsunspor’u paraya getiren herkese satamazsın. Parayı getirene bu kulübü satamazsın Samsunlular alabiliriz diyorsa Samsunluya satacaksın.

BENİMLE YARIŞMA, YÜRÜ, BİZ SENİ ALKIŞLARIZ

Ben sana ne yaptım? Söyle bana. Sen bana neden bu kadar kinlisin, söyle bilelim. Sen benimle neden yarışıyorsun ki, sen yürü büyü, sen bir adım at, biz seni beş kez alkışlayalım. En fazla biz gelelim arkandan.

ÇALDIRDIĞIN ADAMLARA, YALAKALARINA BAK!

Bizi dolandırdı yazıyor kim dolandırdı seni lafını bil ispat edemeyen şerefsizdir ispat edersen ben şerefsizim. Senin bir kuruş paranı kimse çalmadı Sen çaldırdığın adamlara bak, yanında taşıdığın yalakalara bak. Bugün sana şak şak yapanlar yarın yanında olmaz.

ARTIK KİMSEYİ KANDIRMA, BİZİ AĞZINA ALMA

70 milyon dolar harcadım diye buradan sinyal atamazsın. oturursun yaptığın işin bir bedeli vardır, ona göre pazarlık yapılır. Satmak isteyen adam öyle satar. Sen hem bize, Samsun’a hakaret edeceksin, hem bize gözdağı vereceksin, hem de satmayacaksın. O satmak istiyorum değil, kimseyi kandırma. Bir de bizi artık ağzına alma, sal bizi.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.