Dolar 32,3591
Euro 34,6306
Altın 2.386,84
BİST 10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

SAMSUN’A ÇAĞRI: ‘SAHİP ÇIKIN!..’

Samsunspor Kulübü yönetimi, Süper Lig’de zor günler geçiren ‘Basketbol takımına destek olmak adına Samsun kamuoyuna bir duyuru yaptı

SAMSUN’A ÇAĞRI: ‘SAHİP ÇIKIN!..’
REKLAM ALANI
5 Ocak 2024 20:19

Samsunspor Kulübü yönetimi, Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde(TBSL) mücadele eden Samsunspor Basketbol takımının, ligin en düşük bütçesiyle mücadelesini sürdürmekte olduğunu belirterek destek çağrısında bulundu.

BÜYÜK FEDAKARLIKLAR GEREKİYOR
Yapılan açıklamada, Samsunspor Kulübü’nün Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinden sonra, hem basketbol hem de futbolda Süper Lig’de mücadele eden 4’üncü kulüp olmanın haklı gururunu yaşadığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Ülkemizde futbol endüstrisinin başlı başına bir sektör olması ve ekonomik anlamda büyük fedakarlıklar gösterilmesi zorunluluğu, basketbol ve diğer amatör branşların Samsun şehrinin desteğine ihtiyacını doğurmuş, bu branşlar Samsunspor Kulübü Derneği Yönetiminin büyük çabaları ile yürütülmeye çalışılmaktadır. Bu vesile ile bu güne kadar yanımızda olan başkanımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

MÜCADELEYİ SÜRDÜRMESİ MÜMKÜN DEĞİL
TBSL’de mücadele eden Basketbol takımımız, ligin en düşük bütçesiyle mücadelesini sürdürmektedir. Birçok etken sebebiyle basketbol takımımız, hedeflediği bütçeye ulaşamamıştır. Bugün gelinen noktada, basketbol takımımızın mevcut gelirleriyle TBSL’deki mücadelesini sürdürebilmesi mümkün görünmemektedir.

SAMSUN MARKASINA SAHİP ÇIKSIN
Atatürk’lü armanın Basketbol Süper Ligi’nde kalıcı olması için, başta belediyelerimiz olmak üzere, STK’lar, şehrimizin önde gelen ticari ve sanayi kuruluşları ile iş insanlarının desteklerine ihtiyaç duyulmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de bu desteğin geleceğine inancımız tamdır. ‘Biz Bize Yeteriz’ sloganıyla yönetim kurulumuz şeffaf yönetim anlayışıyla yoluna devam etmektedir. Samsun şehrini en büyük markasına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.