Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN’A ‘KAMU’ KAMPÜSÜ!

Samsun’da Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Kamu Kampüsü projesi ile belediyenin tüm birimlerinin yanı sıra Valilik ve kültür merkezini de bir araya toplayacaklarını belirtti

SAMSUN’A   ‘KAMU’   KAMPÜSÜ!
REKLAM ALANI
21 Mart 2024 21:02

Samsun’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Kamu Kampüsü projesini açıkladı. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Kamu Kampüsü Projesi ile hem vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacağız; hem de kurumlar arası koordinasyonu, iş hızını ve hizmet verimliliğini artıracağız” dedi.

Samsun

TÜM BİRİMLER TEK ÇATI ALTINDA
Halit Doğan, “Bizim önceliğimiz insanlarımızın mutluluğu ve rahatı. İnsanlar ulaşabileceği bir yönetim istiyor. İşini halletmek için bir yerden bir yere gitmek, küçük bir iş için bir gününü harcamak istemiyor. Biz insanlarımızı dinleyerek projelerimizi oluşturduk. İnsanlarımız biz işlerimizi hızlı ve kolayca halledebileceğimiz bir belediye istiyoruz diye belirtti. Dinlenilmek ve anlaşılmak istiyoruz dedi. Projemiz bu şekilde ortaya çıktı. İnsanlarımızın hizmetlere erişimini kolaylaştırmak istedik. Bu kapsamda Kamu Kampüsü projemizi hayata geçiriyoruz. Büyükşehir Belediyesinin farklı binalarda hizmet gören tüm birimlerini tek çatı altında toplayacak Kamu Kampüsü Projesi ile hem vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine kolaylıkla ulaşmasını sağlayacağız; hem de kurumlar arası koordinasyonu, iş hızını ve hizmet verimliliğini artıracağız” diye konuştu.

Samsun

VALİLİK VE KÜLTÜR MERKEZİ DE TAŞINACAK
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Valilik ve Kültür Merkezi’ni de Kamu Kampüsü alanına taşıyacağız. İnsanlarımız hizmetlere tek yerden rahatlıkla ulaşabilecek. İnsanlarımız önceliğimiz. Biz sadece bugünümüzü değil şehrimizin geleceğini planlarken bizden sonra gelecek nesli de düşünüyoruz. Doğayı düşünüyoruz, değerlerimizi koruyarak geleceğe aktarmayı düşünüyoruz. Bu nedenle yapıların kaldırılacağı alanda Doğu ve Batı Parkı’nı da birleştirmiş olacağız. Dokuya uygun donatılar ve çevresel düzenlemeler ile Kamu Kampüsümüzün alt tarafında kent merkezini insanlarımızın nefes alacağı, huzurla ve konforlu zaman geçirebileceği Kent Parkı inşa edeceğiz. Burası Samsun’umuzun en güzel, en uğrak noktası olacak” dedi.

Samsun Samsun

Gökhan ÜNLÜ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.