Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘SAMSUN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM!..’

2022 Pekin Kış Olimpiyat Oyunları’nda Short Track 1000 metre Kısa Kulvar’da Olimpiyat 6’ncısı olan Milli Sporcu Furkan Akar, Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu

‘SAMSUN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM!..’
REKLAM ALANI
16 Şubat 2022 18:59

Çin‘in başkenti Pekin‘de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyatları’nda tarihte ilk kez Türkiye’den erkekler 1000 metre kısa kulvar(Short Track) sürat pateninde yarışan ve final B serisini ikinci bitirerek olimpiyatlarda 6’ncı olan Furkan Akar, Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

VALİ DAĞLI’YI DA ZİYARET
Furkan Akar, beraberinde Buz Pateni Federasyonu Karadeniz Bölge Sorumlusu Davut Numanoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı‘yı ziyaret etti. Müdür Kasapoğlu ve Vali Dağlı, milli sporcuyu Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdiği için kutladı ve gelecekte bu başarısını madalyalarla taçlandırmasını beklediklerini söyledi.

SAMSUN’DAKİ KAMPLARIN FAYDALARI
Furkan Akar ise yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar çalışmanın karşılığını almaktan ve ülkemizi en iyi şeklide temsil etmekten dolayı çok mutlu ve gururluyum. Elde ettiğim bu başarıda desteklerini esirgemeyen aileme , antrenörüme, Gençlik Spor Bakanlığı ve Buz Pateni Federasyonuna çok teşekkür ediyorum. Samsun’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Milli Takım kamplarimizi Samsun’da yaptık. Olimpiyatlara hazırlanırken Samsun Buz Pateni tesislerinin ve çalışanlarının bizlere katkısı büyük oldu, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.