Dolar 32,5093
Euro 34,9403
Altın 2.433,27
BİST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SAMSUN’DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İlkadım ilçesinde yapımı süren ‘Belediye Hamamı’ inşaatı hızla yükseliyor

SAMSUN’DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR!
REKLAM ALANI
12 Ocak 2023 14:03

Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dolu Samsun, Büyükşehir Belediyesi’nin turizm yatırımlarıyla da geleceğe yürüyor. Samsun’u sağlık, kültür, tarih ve turizm merkezi haline getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki eski belediye hamamını yeniden inşa ediyor.

SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR!

YÜZDE 35’İ BİTTİ
1242 metrekare alan üzerinde olup içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar odaları ve masaj odaları olacak hamamın inşaat çalışmalarının yüzde 35’i tamamlandı. Bodrum katında bir de otopark yer alacak olan hamamda zemin kat kolon ve perdelerin bir kısmının betonları döküldü. Yapımı süren hamamın Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR!

TARİHİ DOKU KORUNACAK
Belediye hamamı ve havuzun hizmete açıldığında bölgenin, tarihi yapısına uygun daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “İnşaat çalışmalarının yüzde 35’i tamamlandı. Burası yıllarca hamam olarak hizmet verdi. Bundan sonra da daha modern ve tarihi dokusu korunarak yine hamam olarak hizmet verecek” dedi.

SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR! SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR! SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR! SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR! SAMSUN'DA BELEDİYE HAMAMI YÜKSELİYOR!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.