Dolar 32,2830
Euro 34,6912
Altın 2.435,71
BİST 10.011,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

SAMSUN’DA CAN DOSTLARA SICAK YUVA!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 2023 yılında 336 adet köpek, 171 adet kedi olmak üzere toplamda 507 sokak hayvanı sahiplendirildi

SAMSUN’DA CAN DOSTLARA SICAK YUVA!
REKLAM ALANI
15 Şubat 2024 19:08

Samsun Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında sahipsiz sokak hayvanları için çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Sokakta yaşayan can dostlarının korunduğu ve yaşam şartlarının iyileştirildiği Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ayrıca sokak hayvanları için tedavi, rehabilite ve kısırlaştırma işlemleri de yapılıyor.

507 SOKAK HAYVANI SAHİPLENDİRİLDİ
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı merkezde bulunan kedi ve köpeklerin sahiplendirilmesi için de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda 2023 yılında 336 adet köpek, 171 adet kedi olmak üzere toplamda 507 sokak hayvanı sahiplendirildi.

CAN DOSTLARA SICAK YUVA: 507 SOKAK HAYVANI SAHİPLENİLDİ

SAHİPLENDİRME YAPILIYOR
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Savaş Kasap, “Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilen sokak hayvanlarının daha güvenli ve konforlu bir yaşam sürmeleri için çalışıyoruz. Can dostlarımızın güvende olduğu sıcak bir yuvada yaşamaları bizim için çok önemli. Buraya gelip hayvan dostlarımızı sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız oluyor. Bizler de gerekli incelemeleri ve işlemleri yaparak sahiplendirme yapıyoruz. Böylece hem sokak hayvanlarına sıcak bir yuva ile biliştiriyoruz hem de toplumumuzda hayvan sevgisi ve sorumluluğu konusunda farkındalık oluşturulmasına katkı sunuyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Savaş Kasap.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.