Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Samsun’da CHP gençliği KILIÇDIROĞLU’NU İSTEMİYOR!

Samsun’da CHP İlkadım Gençlik Kolları üyeleri Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması düzenleyerek Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Aday olmayın’ çağrısında bulundu

Samsun’da CHP gençliği KILIÇDIROĞLU’NU İSTEMİYOR!
REKLAM ALANI
1 Ekim 2023 15:33

CHP içerisinde değişim tartışmaları sürerken, Türkiye’de CHP’li gençlik arasında en yüksek ve en sert tepkilerden biri CHP Samsun İlkadım Gençlik Kollarından geldi. Başkan Mehmet Başar ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk Anıtı önünde basın açıklaması yaparak Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

ZİNCİRLEME BAŞARISIZLIKLAR…
Mehmet Başar yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Zincirleme başarısızlıklar ile yola devam edemeyiz. Bunca yaşananlardan sonra insanlara umut olamayız. Birilerinin çıkıp kral çıplak diyebilmesi gerekir. İşte biz tam bunun için buradayız. Milyonlarca seçmenimizin söylediği ama mevcut görevi olan ve görev beklentisi içinde olan, başta parti kurmaylarımız ardından il ve ilçe başkanlıklarımızın söyleyemediklerini söylemek için buradayız.

KILIÇDIROĞLU'NU İSTEMİYOR

ADAY OLMAYIN, TARİHE GEÇİN
Biz Ulu Önderimiz Atatürk’ün Bursa nutkundan ve Gençliğe hitabesinden aldığımız talimatlar gereğince diyoruz ki; genel başkanımız; lütfen önümüzdeki kurultayda hiç bir şekilde genel başkan adayı olmayın. Eğer genel başkan adayı olmaz, kendi isteğinizle bırakırsanız tarihe geçeceksiniz. Aksi takdirde bizleri umutsuzluğa, kazanılamayacak seçimler için çalışmaya mahkum edeceksiniz.

YALVARIYORUZ, DÖĞÜŞÜME ÖNCÜ OLUN
Size milyonlarca genç adına yalvarıyorum, Lütfen değişime öncülük edin. Unutmayın ki CHP değişirse Türkiye değişir. Buradan gençlik kolları genel merkezimize de bir sorumuz var. Siz muhalefetin gençlik kolları olarak mı devam etmek istiyorsunuz? Yoksa büyük ve radikal bir değişim ile yeni bir vizyonda gençliğe öncülük etmek mi?”

Gençler basın açıklamasının ardından anıt önünde fotoğraf çekinip, dağıldı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.