Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Samsun’da Denize Giren 4 Arkadaş Az Kala Boğuluyordu

Samsun’da denize giren 4 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi

Samsun’da Denize Giren 4 Arkadaş Az Kala Boğuluyordu
REKLAM ALANI
1 Eylül 2018 19:24

Samsun’da serinlemek için denize giren 4 arkadaş boğulma tehlikesi geçirdi. Denizden yaklaşık 25 dakika sonra çıkarılan 1 genç ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tokat’tan geldikleri öğrenilen Rahman Y., Necati E., Ramazan Y. ve Serdar Ç. (31) serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra iddiaya göre denizde sürüklenmeye başlayan Serdar Ç., suda kayboldu. Onu kurtarmak için derine dalan diğer 3 arkadaş da boğulma tehlikesi geçirdi. Olayı gören cankurtaranlar duruma hemen müdahale ederek, Rahman Y., Necati E. ve Ramazan Y.’yi sudan karaya çıkardı. Serdar Ç. ise yaklaşık 25 dakika boyunca denizde yapılan arama çalışmalarının ardından bulunarak sudan çıkartıldı.

Durumu ağır olan Serdar Ç. özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.