Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

SAMSUN’DA FESTİVALİN ZİRVESİ

Samsun 19 Mayıs Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan “Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali”nin (NebiyanFest) programı belli oldu

SAMSUN’DA  FESTİVALİN ZİRVESİ
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2023 18:33

Bu yıl 1-2-3 Eylül tarihleri arasında 3 gün, 2 gece çadır konaklamalı olarak düzenlenecek olan 3’üncü NebiyanFest, birbirinden renkli etkinliklerle, seyir zevki yüksek yarışmalarla katılımcıları eğlendirecek.

NEBİYAN

İLÇE TURİZMİNE KATKI
Festival paydaşları ve etkinlik yönetiminde bulunan alanında uzman isimlerle bir araya gelerek programın son şeklini veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Bu yıl 3.sünü düzenleyeceğimiz Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivalimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz istişareler neticesinde festival programımızı netleştirmiş bulunuyoruz. Tek amacımız ilçemizin turizm potansiyelini ön planda tutmak ve tanıtmak” dedi.

Osman Topaloğlu

‘Festivalin Zirvesi’ mottosuyla yola çıkan ve her yıl birbirinden farklı faaliyetlerle adından söz ettiren NebiyanFest’te bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 19 Mayıs Barajı’nda düzenlenecek olan durgun su kano gösterileri ve dağ koşusuyla daha da renklenecek.

nebiyanfest

İŞTE FESTİVALİN PROGRAMI
1 Eylül Cuma günü saat 08.00 itibarıyla ücretsiz olarak çadır alanına girişlerin başlayacağı festivalde, Nebiyan Foto Maraton, geleneksel Türk okçuluk serbest atış gösterileri, DJ performansı, halk oyunları gösterileri, gece oryantiringi, serbest zaman faaliyetlerinde, zipline, salıncak, trekking, motocros, off-road, ATV gösterileri, durgun su kano gösterileri, halk eğitim merkezi workshop çalışmaları ve gecenin ilerleyen saatlerinde ise, kamp sandalyeni al gel açık hava sineması gibi faaliyetler düzenlenecek.

RESUL DİNDAR KONSERİ
2 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’da açılış töreni gerçekleşecek ve gün içerisinde, Nebiyan zirve tırmanışı, dağ koşusu, uzun mesafe oryantiring yarışması, geleneksel Türk okçuluk yarışması, bilek güreşi faaliyetleri, Nebiyan fasulyesi tat yemek yarışması, Nebiyan buzağı güzellik yarışması, off-road gösterileri ve serbest zaman faaliyetlerinin ardından saat 21.00’de Resul Dindar sahneye çıkacak.

DAĞ KOŞUSU, TREKKİNG
Festivalin son günü olan 3 Eylül Pazar günü ise sabah, Nebiyan dağ koşusu ve trekking faaliyeti, orta mesafe oryantiring yarışması, geleneksel Türk okçuluk serbest atış gösterileri, bilek güreşi yarışmaları, nebiyan climb moto cros yarışması, off-road gösterileri, tahta araba yarışması tahtarally yarışları, serbest zaman faaliyetleri ve saat 17.00’de ödül töreni ve kapanış gerçekleşecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.