Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsun’da GURUR GÜNÜ

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Gökberk Kışlası’nda 1998/1 tertip 883 er ve erbaş, yemin etti

Samsun’da GURUR GÜNÜ
REKLAM ALANI
23 Şubat 2018 21:08

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Kargeneral Şükrü Naili Gökberk Kışlasında düzenlenen 1998/1 tertip erbaş ve erlerin yemin törenine katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören sonrası Korgeneral Şükrü Naili Gökberk Kışlasında vatani görevlerini yapan 1998/1 tertip erlerin ant içme töreni gerçekleştirildi. Yemin töreninin ardından 1998/1 tertip erlerden birliğe ilk katılan Sıhhiye Er Mustafa Güven, yaş kütüğüne plaket çaktı. Yaş kütüğüne plaket çakan Sıhhiye Er Mustafa Güven’e Vali Osman Kaymak tarafından çeşitli hediyeler verildi.

‘TÜRK ASKERİ OLMAK BÜYÜK ONURDUR’

Daha sonra Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün yaptığı konuşmasında, “Kutsal vatan hizmetini yapmak üzere, güzel yurdumuzun dört bir yanından birliğimize katılan gençlerimizin, yemin törenini gururla ifa ettik. Silahlı kuvvetlerimizin saflarına katılan kahraman Mehmetçiklerim; biraz önce, milletimize sadakatle hizmet, emirlere ve amirlerinize mutlak itaat edeceğinize, icabında vatan, Cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatınızı feda edeceğinize dair yemin ettiniz. Türk askeri olmak bir onurdur. Askerlik göreviniz, ileride çocuklarınıza, torunlarınıza bırakacağınız manevi bir mirastır. Silahlı kuvvetlerimizin en genç Mehmetçikleri olan sizlere güveniyor ve iyi birer asker olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

KORGENERAL ŞÜKRÜ NAİLİ GÖKBERK KIŞLASINDA VATANİ GÖREVLERİNİ YAPAN 1998/1 TERTİP ERLERİN ANT İÇME TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. (İHA/SAMSUN-İHA)

Garnizon Komutanı’nın konuşmasının ardından Bölge Bando Komutanlığının erbaş ve erlerinden oluşan Moral Ekibi mini bir konser verdi. Mini konserin ardından tören geçişi yapıldı. Daha sonra erler töreni izleyen aileleriyle bir araya gelerek hasret giderdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.