Dolar 32,3492
Euro 34,8471
Altın 2.390,80
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SAMSUN’DA İDDİALI SÖZLER!

Samsun’da partisinin adaylarını tanıtan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da iddialı olduklarını söyledi, “İYİ Parti, seçimlerin en büyük sürprizi olacak” dedi

SAMSUN’DA İDDİALI SÖZLER!
REKLAM ALANI
19 Ocak 2024 19:09

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da yaptığı konuşmada, “2019’daki yerel seçimde acaba biz bu sistemin değiştirilebilmesi için yerel seçimde göstereceğimiz başarının sonuçları olarak 2023’te bu ucube sistemi değiştirebilir miyiz diye yola çıktık, maalesef başaramadık. Bu süreçte de çok abuk sabuk iftiralarla karşılaştık ama kulaklarımızı tıkadık. İnanıyorum ki bu seçimlerin en büyük sürprizi İYİ Parti olacak” dedi.

‘SAMSUN ÖNEMLİ BİR ŞEHRİMİZ’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Meral Akşener’e ziyarette; İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural eşlik etti.Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Akşener, şunları söyledi:

“Samsun önemli bir şehrimiz. Doğru dürüst hizmet edilebilse, bu kutuplaşmadan çıksa, Samsunluya hizmet üzerinden bir rekabet yapılsa Samsun uçar. Sanayi, turizm ve tarım şehri haline gelir. İki kutup arasına sıkıştırılmış Türkiye’yi ve bunun neticesinde manevi değerlerimiz üzerinden oy veren bir Türkiye’yi buradan çıkarıp, milletimizin dinlendiği bir sistemi oturtmak üzere İYİ Parti hür ve müstakil olarak bu seçime girdi.

2023’TE MAALESEF BAŞARAMADIK
Maalesef 2017’de ucube bir sistem kabul edildi. Bu ucube sistemin değiştirilebilmesi için bir ittifaklar sistemi oluştu. Biz de o ittifak sistemi içinde yer aldık. 2019’daki yerel seçimde acaba biz bu sistemin değiştirilebilmesi için yerel seçimde göstereceğimiz başarının sonuçları olarak 2023’te bu ucube sistemi değiştirebilir miyiz diye yola çıktık, maalesef başaramadık. Bu süreçte de çok abuk sabuk iftiralarla karşılaştık ama kulaklarımızı tıkadık. İnanıyorum ki bu seçimlerin en büyük sürprizi İYİ Parti olacak.

BEBEK KATİLİNE ‘SAYIN’ DİYORLAR
Meclis’te; bebek katiline ‘sayın’ diyorlar, bebek katilinin tecridinin kaldırılmasını istiyorlar, bebek katilini bir büyük devlet adamı, bir büyük kişi gibi konuşuyorlar. Herkes gökyüzüne bakıp, ıslık çalıyor. Birileri de bunu demokrasi eylemi haline getiriyor. Çok ilginç, namert bir demokrasi ekosistemi var Türkiye’de. Meral Akşener isem ben, onların yüzüne ayna tutmaya devam edeceğim.”

KADINLAR İNANIRSA SAMSUN’DA BAŞARIRIZ
Yerel seçimlerde, Samsun’dan beklentilerinin ne oyduğunun sorulması üzerine Akşener, şunları söyledi:

“Ben İYİ Parti açısından Samsun’da, büyükşehirde iddialı olduğumuza inanıyorum. İmren hanımı tanıyorum, biliyorum. Kocaeli’nde, 1994’te, Doğru Yol Partisi’nden, aynı İmren gibi adaylık teklif etmişlerdi. Sefa Bey karşımda, Belediye Başkanıydı. Osman Pepe, o da Refah Partisi’nin uçtuğu zaman, o da adaydı. Yüzde 22 oy aldım. Kadınlar inanırsa, yaparlar. O biraz daha profesyonel bana göre. Ben Tarih hocasıydım. O, bir iş insanı. Ben İmren Hanım’ın, Belediye Başkanımız Necati Başkan’ın rahat alabileceklerine, diğer arkadaşlarımızın da çok iddialı olduklarına inanıyorum. Bunu da bir propaganda olarak söylemiyorum. Onun için, Samsun’da durumumuz iyidir.”

İŞTE SAMSUN ADAYLARI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Samsun’da katıldığı aday toplantısı sonrası ilçe başkan adayları belli oldu.
İYİ Parti’de Samsun Büyükşehir’de İmren Nilay Tüfekci’nin yanı sıra İlkadım’da Necattin Demirtaş, Asarcık’ta Barış Oypan, Bafra’da Hamdi Yıldız, Canik’te Turgay Ulusoy, Kavak’ta Ahmet İçli, Salıpazarı’nda İsmail Kahramanoğlu, Vezirköprü’de Hasan Budak, Yakekent’te Şerafettin Aydoğdu aday olarak açıklandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.