Dolar 42,6075
Euro 49,9522
Altın 5.792,11
BİST 11.193,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Samsun’da KAFKAS RÜZGARI!

Samsun’un Terme İlçesi, Ortasöğütlü Mahallesi’nde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kafkas Dans ve Müzik Festivali ile coştu

Samsun’da KAFKAS RÜZGARI!
6 Temmuz 2025 22:04

Samsun’un Terme İlçesi kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ortasöğütlü Kafkas Dans ve Müzik Festivali, ilçede büyük bir coşkuya sahne oldu. Festivalin konukları arasında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da yer aldı.

KAFKAS RÜZGARI!

NEFES KESEN PERFORMANS
Kafkas halk kültürünün en görkemli örneklerinin sahnelendiği festivalde, Azamat Kafkas Halk Dansları Topluluğu’nun nefes kesen performansı izleyicilerden tam not aldı. Rasita Khatkova, Susanna Guchetl ve Sadi Celil Cengiz gibi değerli isimlerin de festivalde yer alması, etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Festival kapsamında çocuklar için özel oyun alanları kurulurken, eğlenceli yarışmalar ve sürpriz ödüllerle dolu etkinlikler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

KAFKAS RÜZGARI!

BAŞKAN ŞENOL KUL’DAN DESTEK
Festivalde bir konuşma yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, kültürel değerlerin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti. Başkan Kul, “Terme’mizin gözbebeği Ortasöğütlü Mahallemizde, 7.’si düzenlenen Kafkas Dans ve Müzik Festivali’nin heyecanını hep birlikte yaşadık. Kültürel zenginliklerimizi yaşatan ve gelecek nesillere aktaran bu tür etkinliklere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Terme’miz, her alanda parlamaya devam edecek” dedi.

KAFKAS RÜZGARI!

ORTASÖGÜTLÜLER’E TEŞEKKÜR
Başkan Şenol Kul ayrıca, organizasyona katkılarından dolayı Azamat Dans Akademi Kültür Derneği’ne ve festival konuklarını büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Ortasöğütlü halkına teşekkürlerini iletti.

Haber MERKEZİ

ETİKETLER: , , ,