Dolar 32,5765
Euro 34,8994
Altın 2.435,41
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsun’da KIŞ ve SOĞUK hava.. İŞTE YOLLARDA SON DURUM!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle kırsal kesimlerde kardan dolayı kapanan yolları ulaşıma açtı

Samsun’da KIŞ ve SOĞUK hava..  İŞTE YOLLARDA SON DURUM!
REKLAM ALANI
10 Şubat 2023 15:03 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2023 15:06

Kar ve soğuk hava tüm yurtta olduğu gibi Samsun’un yüksek kesimlerinde de etkisini sürdürüyor. Kırsal mahallelerde aralıklarla süren kar yağışı nedeniyle kapanan mahalle yolları tek tek açılıyor. Kapalı olan Alaçam ilçesinde 11, Yakakent ilçesinde ki 4 mahalle yolu da ulaşıma açıldı. Ekipler çalışmaları sırasında 112’den, YEDAŞ ve ilçe belediyelerinden gelen talepleri de öncelikli olarak değerlendiriyor.

Samsun'da KIŞ ve SOĞUK hava.. İŞTE YOLLARDA SON DURUM!

TEDBİRLER ALINDI, MAĞDURİYET YOK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ekiplerin önemli kısmının deprem bölgesinde arama-kurtarma, yardım faaliyetlerine katıldığını ifade edip, Samsun’un kırsal bölgelerinde son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle diğer ekiplerin de 7/24 sahada görev yaptığını söyledi. Başkan Demir, “Kapanan mahalle yollarının açılması için yaptığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kar yağışı öncesinde bütün tedbirlerimizi almıştık. Vatandaşlarımızın en ufak bir mağduriyet yaşamamaları için karla mücadeleye aralıksız devam ediyoruz. Kapanan yolları tek tek açıyoruz” dedi.

Samsun'da KIŞ ve SOĞUK hava.. İŞTE YOLLARDA SON DURUM!Samsun'da KIŞ ve SOĞUK hava.. İŞTE YOLLARDA SON DURUM!

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.