Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsun’da örnek uygulama SOSYAL DEVLET Tekkeköy’de!

Samsun’da, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, olumsuz fiziki şartlarda yaşayan 2 ailenin evini yeniden inşa ederek sıcak bir yuvaya kavuşturdu

Samsun’da örnek uygulama  SOSYAL DEVLET  Tekkeköy’de!
REKLAM ALANI
4 Ekim 2020 16:53

Samsun’da, göreve geldiği günden bugüne ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışına büyük önem veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede onlarca kişinin kullanılamaz durumdaki evlerini yeniden inşa ederek sıcak bir yuvaya kavuşturdu. Başkan Togar, son olarak, olumsuz fiziki şartlarda yaşamlarını devam ettiren Yukarıçinik ve Kışla mahallelerindeki 2 aileye, yeniden inşa edilen evlerini teslim etti.

BÜTÜN HİZMETLERİN ÜSTÜNDE
Vatandaşların hayır duasını alan Başkan Togar ev teslimlerinde yaptığı konuşmada, ”Bugün belediyecilik adına yaptığımız bütün hizmetlerin yanında beton, asfalt, parke yollar, kaldırımlar yeni açılan bulvarlar, caddeler, parklar, spor tesisleri, sosyal tesisler, kültür tesisleri, eğitim tesisleri ve şehirleşme adına yapılan bütün güzel hizmetlerin üstünde bir mutluluğu yine sizlerle paylaşmak istiyoruz” dedi.

HUZUR, MUTLULUK VE SAĞLIKLA…
İlçe genelinde her vatandaşın, her ailenin daima yanında olduklarının bilinmesini isteyen Başkan Hasan Togar, “Bugün de Yukarıçinik ve Kışla mahallelerindeki 2 ailemizin eski evlerini yıkarak kendilerine huzur mutluluk ve sağlık dolu bir ortamda yaşamlarını devam ettirecek pırıl pırıl iki evi teslim ettik. Yukarıçinik’te 3 kızı 1 oğlu olan Hüseyin Eren’e ve Kışla’da ise Asiye Kırdaş teyzemiz ve ailesine evlerini teslim ederek onların mutluluğunu paylaştık. Bizlere bu kutlu görevi ve bu hayrı işleyip aynı mutluluğa ortak olma şansını nasip eden yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Rabbim hayır yapan ve hayra vesile olan herkesten razı olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.