Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

SAMSUN’DA ŞEHİT POLİSLERE DUA!

Samsun’da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yıl dönümünde emniyet mensupları, şehitleri andı

SAMSUN’DA ŞEHİT   POLİSLERE DUA!
REKLAM ALANI
8 Nisan 2022 18:15

Asri Mezarlık’ta düzenlenen tören İl Emniyet Müdürlüğü çelenginin sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal şehitlik özel defterini imzaladı. Sonrasından şehitler için dua okundu ve Asri Mezarlık’taki şehitlik ziyaret edilerek şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

MANEVİ DEĞERLERİN EN YÜKSEĞİ
Törende konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Urhal, “Aziz şehitlerimiz sizler vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın güven ve huzuru için gözünü kırpmadan canınızı feda ederek görevinizi yapmış olmanın huzuru içerisinde manevi değerlerimizin en yükseğine ulaştınız. Bugün Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümünde vatanımız, milletimiz ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarını feda eden siz aziz şehitlerimize en derin minnet ve şükran hislerimizi bir kez daha sunmak için huzurunuza geldik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da manevi varlığınızla güç alan Türk Polis Teşkilatı’nın her mensubu emanetinize sahip çıkarak görevini her yerde ve her şartta yerine getirecek ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak uğruna gerektiğinde sizler gibi canını vermekten kaçınmayacaktır. Ruhunuz şad olsun” dedi.

Asri Mezarlık’taki ziyaretlerin ardından Kıranköy Mezarlığı Polis Şehitliği’ne de gidildi. Ziyaretlere CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ömer Ersever, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Nihat Soğuk, Atakum Belediyesi Başkanvekili Dilek Çınar, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ogün Şahin ve EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim katıldı.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.