Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SAMSUN’DA SON DAKİKA… CİNAYET Mİ İNTİHAR MI?

Samsun’un Alaçam İlçesi’nde bir şahıs dere kenarında öldürülmüş halde bulundu

SAMSUN’DA SON DAKİKA…  CİNAYET Mİ  İNTİHAR MI?
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2023 18:23

Samsun’un Alaçam İlçesi Karahüseyinli Mahallesi’nde İsmail Ayan isimli 60 yaşındaki şahıs dere kenarında silahla vurulmuş halde bulundu.

MAHALLE SAKİNİ FARK ETTİ
Şahsı tankerle su almak için dere kenarına gelen bir mahalle sakini fark ederek yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

ALAÇAM CİNAYET

EŞİ İLE GÖRÜŞTÜ, ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan, şahsın en son dün saat 16.00 sıralarında eşi ile görüştüğü, gece yarısı ise silahla öldürülüp dere kenarına bırakıldığı öne sürüldü. Jandarma İsmail Ayan cinayeti ile ilgili soruşturma başlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.