Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

SAMSUN’DA YAZ SPOR OKULLARI GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde organize edilen Samsun Spor Okulları etkinliği yaz ayları boyunca çocukları sporla buluşturacak

SAMSUN’DA YAZ SPOR OKULLARI  GÖRKEMLİ AÇILIŞ!
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2023 20:43

Samsun’da çocukların sporu ve tesisleri tanıması, sportif faaliyetlerini geliştirmesi ve yaz aylarını boş geçirmemesi amacıyla Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde organize edilen ‘Spor Okulları’, düzenlenen törenle açıldı.

5-18 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN
Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreninde sporcular gösteriler sundu. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘Spor Okulları’ faaliyetlerine 5-18 yaş grubu çocuklar katılabilecek. Çocuklar belirlenen 64 branştan istediğini tercih etme şansına sahip olacak.

yaz sporları

17 İLÇEDE EŞ ZAMANLI BAŞLADI
Etkinliğin açılışında konuşan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Olgay İnci, “Toplumda spor kültürünün oluşmasında katkıda bulunmak amacıyla il ve ilçelerimizde tüm yıl boyunca devam edecek Yaz spor okulları açılışında beraberiz. 17 ilçemizde eş zamanlı olarak toplam 64 branşta birbirinden değerli antrenörlerimizle Samsun’da sporcularımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Bu yıl il müdürlüğümüz tarafından geliştirilmiş olan barkod okuma sistemiyle sporcularımız branşlara online olarak başvuru yapabileceklerdir. Bütün sporcularımızı GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarımıza bekliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.