Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

TAM 7.5 KİLOMETRE!

Samsun’da Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy, 7,5 kilometrelik TCDD’ye ait kullanılmayan hattı bisiklet ve yürüyüş yolu olarak kullanılmasını planladığı dev projenin startını verdi

TAM 7.5 KİLOMETRE!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2021 17:01

Samsun’da Tekkeköy Belediyesi bölgede ilk ve tek olan yeni vizyon projelerini tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Hasan Togar, “Şehrimiz ve ilçemiz için çok büyük önem arz eden ve bölgede örneği görülmeyen ilk ve tek olan büyük bir projemizin daha startını vermiş bulunmaktayız” dedi.

TCDD HATTI DEĞERLENDİRİLECEK
Proje hakkında bilgi veren Başkan Togar, “İlçe merkezimizden başlayıp Kurtuluş, Cumhuriyet ve Kerimbey Mahallelerimiz ortasından geçerek sanayilerimizin içinden devam eden petrol ofisi dolum tesislerine kadar ulaşan atıl durumdaki TCDD’ye ait 7,5 kilometrelik demir yolu hattı üzerine yapacağımız bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz ile yeni modern bir yaşam alanının temellerini de atmış bulunuyoruz. Bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz ile birlikte gizli kalmış bu zamana kadar ortaya çıkmamış yeşillikler içinde muhteşem doğal güzellikler arasında çok farklı bir yaşam alanının temelleri adım adım yükselecek” diye konuştu.

MAHALLELERE DEĞER KATACAK
Bisiklet hattının Kurtuluş, Cumhuriyet ve Kerimbey mahallerine değer katacağını da söyleyen Hasan Togar, “Projemiz ile birlikte bu bölgelerde modern yapılar ve yerleşimlerle yeni farklı yaşam alanları ortaya çıkacak.
7.5 kilometre uzunluğunda 130 bin metre karelik bir alan üzerinde olan Karadeniz’in en uzun bisiklet yolunu halkımızın hizmetine sunacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.