Dolar 32,5872
Euro 34,8381
Altın 2.508,91
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Samsun’da zabıta iş başında ÖLÇÜP BİÇİYORLAR!..

Samsun’un merkez ilçesi İlkadım’da halkın rahatı ve huzuru için her türlü tedbiri alan zabıta ekipleri, sokaklara taşan kaldırım işgaline izin vermezken seyyar satıcılara göz açtırmıyor

Samsun’da zabıta iş başında  ÖLÇÜP BİÇİYORLAR!..
REKLAM ALANI
29 Eylül 2020 13:19

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde öncelikle kent merkezinde gelişi güzel kaldırım işgali ve seyyar satıcılara yönelik bir dizi tedbirler alan İlkadım Belediye Zabıta Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile koordineli bir çalışmayı da başlattı.

ARA SOKAKLARDA OPERASYON
İlk etapta İstasyon Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda pazar günleri kurulan sosyete pazarına yönelik denetim yapan zabıta ekipleri, müsaade edilen sabit yerler harici ara sokaklara kaçan seyyarlara müdahale etti. Daha önceki uyarılara kulak asmayan, ara sokaklarda mahalle sakinlerini huzurunu kaçırarak gürültü kirliliğine de sebep olan seyyar satıcılara izin verilmedi.

ESNAFA YAZILI TEBLİGAT
Yol ve kaldırım işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerini şehir merkezinde de sürdüren zabıta ekipleri, ilçe halkını yoğun olarak kullandığı, Mecidiye, Fatih Sultan Mehmet, Hançerli ve Kasaplar caddelerinde, ellerindeki metre ile ölçüm yaptı. Ekipler, 90 santimetre üzerinde, cadde ve sokaklarda vatandaşın kullanım alanı olan kaldırımları işgal eden esnafı uyardı. İşgaller nedeniyle kaldırımlarda ve trafikte meydana gelen aksaklıkların ortadan kaldırılması için esnafa yazılı tebligatta bulundu.

DEMİRTAŞ: İZİN VERMEYECEĞİZ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, konuyla ilgili, “İlçemiz genelinde kaldırım ve yol işgalini önleme çalışmalarına daha hassasiyet göstererek devam edeceğiz. Tüm uyarılara rağmen işgalde bulunan iş yeri sahiplerine yasal yaptırımlar uygulayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.