Dolar 32,4660
Euro 34,8980
Altın 2.430,22
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

SAMSUN’DA ZABITAYA ‘ARAÇ’ GÜCÜ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 6 olan zabıta aracının sayısı 4 yılda 28’e yükseltildi

SAMSUN’DA ZABITAYA ‘ARAÇ’ GÜCÜ!
REKLAM ALANI
27 Ekim 2023 19:57

Samsun Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu genişletmeyi sürdürüyor. Belediyenin envanterine dahil ettiği, Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde kullanılacak yeni araçları bugün düzenlenen törenle hizmete aldı. 4 yılda alınan 18 yeni araçla Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın araç sayısı 28’e yükseldi.

‘BUNUN BAŞKA ÖRNEĞİ YOK’

Törende konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un belediyecilikte çok güçlü bir il olduğunu belirterek, “Devraldığımız bayrakla, yeni hizmetler ekledik. Samsun çok üst bir noktaya geldi. Her alamda öncü ve vizyon çalışmalara imza attık. Samsun’un bugüne kadar ki çıkış ivmesini her alanda artırdık. Tüm mahallelerin yol ve su konusundaki eksiğini tamamlıyoruz. Bunu 4,5 yılda bitirme seviyesine geldik. Bu çalışmanın başka bir örneği yoktur. Kendi araçlarımızla, kendi personelimizle çalışmaları gerçekleştirdik. Daha kalitelisini, daha uzun ömürlüsünü yaptık” dedi.

‘ZABITA EKİPLERİMİZİ KUTLUYORUM’
“Zabıta belediyelerin gülen yüzüdür” diyen Başkan Demir, “Zabıta nasılsa belediye öyle bilinir. Biz halkla olan ilişkimize büyük önem veriyoruz. 226 zabıta personelimizle hizmet veriyoruz. Araç sayımızı 28’e çıkardık. Bu vesileyle başarılı çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerimizi tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.

Programa ayrıca Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile belediye bürokratları katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.