Dolar 32,5524
Euro 34,8771
Altın 2.430,29
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Samsunlu sanatçıya ‘BAŞARI VE EMEK’ ÖDÜLÜ…

Samsun’da, Düşevi Oyuncuları’nın kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Tiyatrocu Cem Kaynar, Tiyatro Gazetesi Anadolu Ödülleri’nde Başarı ve Emek Ödülü’nün sahibi oldu

Samsunlu sanatçıya   ‘BAŞARI VE EMEK’ ÖDÜLÜ…
REKLAM ALANI
14 Ekim 2021 16:40

Samsun’da kurduğu Düşevi Oyuncuları adlı özel tiyatro ile bu sanat dalında sayısız başarılı oyuna imza atan ve bir çok sanatçının da yetişmesine olanak sağlayan Cem Kaynar, Tiyatro Gazetesi Uluslararası 7’nci Anadolu Tiyatro Ödülleri’nde ‘Başarı ve Emek Ödülü’ne layık görüldü.


İSTANBUL’DA MUHTEŞEM TÖREN
Türkiye’den 27 ilve yurtdışından 10 ülkede tiyatro sanatına katkı sunan kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödül töreni, İstanbul Su Gösteri Sanatları Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Samsunlu ünlü tiyatro sanatçısı Cem Kaynar da, Tiyatro Gazetesi Uluslararası 7’nci Anadolu Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu tarafından, “Sahneye taşıdığı çalışmalar ve tiyatro sanatına kattığı değerler nedeniyle” Başarı Emek Ödülü ile ödüllendirildi.


CEM KAYNAR’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’un yanısıra yurt içi ve dışından birçok sanatçı ve yöneticinin katıldığı gecede ödülünü alan Cem Kaynar, yaptığı kısa konuşmada, “Emeklerimizin başarıya ulaşması çok güzel, takdir edilmesi daha da güzel. Bu gece burada birçok arkadaşımı görmek de çok güzeldi. Teşekkürler Tiyatro Gazetesi ve değerli jüri üyeleri” dedi.
Gecede ayrıca yine Cem Kaynar’ın Yönetim Kurulu üyesi olduğu Tiyatromuz Yaşasın İnisiyatifi de, ‘Örnek örgütlenme yapısı’ nedeniyle ödüle layık görüldü.


Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.