Dolar 32,5592
Euro 34,9064
Altın 2.433,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Samsunlu sporcular AVRUPA ŞAMPİYONU!

Samsun’da, Canik Belediyespor Kulübü’nün milli takıma kazandırdığı genç yeteneklerden Berkay Sezgin Demir ve Yiğit Keskin, Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazandı

Samsunlu sporcular  AVRUPA ŞAMPİYONU!
REKLAM ALANI
31 Mart 2023 18:13

Samsun‘da Canik Belediyespor Kulübü sporcuları, bireysel ve takım sporlarında milli takım kadrolarında yer almaya, uluslararası ve yerel şampiyonlarda başarılar elde etmeye devam ediyor.

Canik Belediyespor Kulübü’nün milli takıma kazandırdığı genç yeteneklerden Berkay Sezgin Demir ve Yiğit Keskin, 21-28 Mart tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Muaythai Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olarak altın madalyanın sahibi olurken, Canik Beldiyespor Kulübü U18 Kız Basketbol Takımı ise Sivas Bölge Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olarak Anadolu Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

BAŞKAN SANDIKÇI: GURURLANIYORUZ
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Sporun ve sporcunun şehri Canik’te nice gencimizi düzenlediğimiz ücretsiz spor kurslarımızla yeteneklerini keşfetmesini sağladık. Farklı branşlarda birçok sporcumuzu milli takıma kazandırdık. Hem yerel hem ulusal şampiyonlarda birincilik ve dereceler elde ettik. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Onların başarıları bizleri gururlandırıyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.