Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Samsunlular artık ‘kırmızı’ya inanmıyor!..

Samsun’da, yılbaşı gecesi giyildiğinde uğur getirdiğine inanılan kırmızı iç çamaşırları bu yıl ilgi görmedi.

Samsunlular artık ‘kırmızı’ya inanmıyor!..
REKLAM ALANI
31 Aralık 2016 17:49

Yılbaşı geceleri uğur getirdiğine inanılan kırmızı iç çamaşırları Samsun’da bu yıl rağbet görmedi. Önceki yıllarda iç giyim mağazaları vitrin ve tezgahlarında kırmızı iç çamaşırları göze sık çarparken bu yıl satıcılar umduğunu bulamadı.
KIRMIZI YERİNE TEN RENGİ…

2.5 ile 10 lira arasında satılan çamaşırlara kadınların bu yıl ağbet göstermediğini söyleyen Samsun Tuhafiyeciler, Hazır Elbiseciler, Manifaturacılar ve Halıcılar Odası Başkanı Ahmet Akbaş, şöyle dedi: “Yıllardır iç giyim sektörünün içinde yer alan birçok firmamız var. Geçtiğimiz senelerde, yılbaşı öncesinde ve yılbaşı günü kırmızı iç çamaşırlarında çok yoğun satışlarımız olurdu. Bu sene kırmızı iç çamaşırı satışı geçen yıla nazaran çok azaldı. Halkımız uğur getirdiklerine inandıkları kırmızı iç çamaşırı yerine daha çok pijama takımları ve beyaz ya da ten rengi takımları kullanıyor. Vatandaşlarımız sade ve günlük kullanımda daha çok kullanabilecekleri iç çamaşırlarını tercih etti.”

Samsun Tuhafiyeciler, Hazır Elbiseciler, Manifaturacılar ve Halıcılar Odası Başkanı Ahmet Akbaş

ESNAF SÜSLEME YAPMADI

Akbaş, Samsun’da esnafın terör olayları ve şehitlerden dolayı duyarlı davranarak süsleme yapmadığını da belirterek, “Ben tüm esnafımıza teşekkür ediyor ve 2017 yılının hayırlara vesile getirmesini diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.