Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SAMSUNLULAR’LA BULUŞTU!

İstanbul’da Bağcılar Belediyesi tarafından Samsun Günleri düzenlendi. Etkinlik açılışa Ticaret Bakanı Mehmet Muş da katıldı. Bakan Muş daha sonra ilçe esnafını ziyaret etti

SAMSUNLULAR’LA BULUŞTU!
REKLAM ALANI
6 Ocak 2023 18:18 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2023 18:36

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Samsunlular Platformu tarafından Samsunlular Memleket Günleri’nin açılışı yapıldı. Bağcılar Kadın ve Aile Kültür Merkezindeki programa Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, parti temsilcileri, Samsunlular platformu üyeleri ve davetliler katıldı.

SAMSUNLULAR'LA BULUŞTU!

‘ZENGİN BİR KÜLTÜRE SAHİBİZ’
Bakan Mehmet Muş, açılış konuşmalarının ardından etkinliğin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Samsun’u anlatan fotoğraf sergisini gezerek bilgi aldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Sivil toplum kuruluşlarımız bizim memleketlerimizin değerlerini İstanbul’da da korunabilmesi, sonraki nesillerimizin bu değerler üzerine yaşatabilmesi değerlerini ve bir araya gelebilmesi adına önem arz etmekte. Aynı şekilde İstanbul’da, Bağcılar’ımızda birçok memleketlinin yoğun olarak yaşadığı bir ilçeyiz. Bu açıdan çok zengin bir kültüre sahip, Anadolu’nun dokusunu, Anadolu’nun hamurunu yoğun bir şekilde yaşadığımız bir ilçeyiz” dedi.

SAMSUNLULAR'LA BULUŞTU!

KAYA AŞÇI DA KATILDI: Bağcılar Kadın ve Aile Kültür Merkezindeki programa Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı da katıldı.

BAKAN’DAN SAMSUN’A ÖVGÜLER
Daha sonra konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, “Samsun çok ciddi ovaları olan, ciddi tarımsal üretimi olan son dönemlerde turizmde de önemli gelişmeler sağlayan doğal güzellikleri çok fazla bir ilimiz. Özellikle son 10 yılda hem tanıtım noktasında hem de bu güzelliklerin Türkiye’nin tanınması noktasında önemli adımlar attı Samsun. Tabii siz her ne kadar burada olsanız da kalbinizin bir tarafı sürekli orasıyla atıyor. Ve Bağcılar’da önemli, hatırı sayılır Samsun’dan gelen vatandaşımız var. Bu faaliyetler bir nebze de olsa Samsun’a gitmeden aslında oradaki hasretinizi giderebilecek bir imkan sunuyor. İnsanlar kültürleriyle vardır. Kültürleriyle yaşarlar. Gelenekleriyle yaşarlar devletler de öyledir. Devletler de gelenekleriyle ayakta dururlar” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.