Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsunpor halkın gözünde ve gönlünde şampiyondur!

Oktay ZERRİN yazdı..

Samsunpor halkın gözünde ve gönlünde şampiyondur!
REKLAM ALANI
10 Aralık 2019 12:51

Maç günü Samsun’dan Bafra’ya bir işimiz gereği gelmiştik, Dönüşte maçın sonucunu merak ettim. Maçkolik sitesinden cep telefonundan sonuçlara baktım.
İlk gözüme çarpan ve beni müthiş mutlu eden Manisaspor’un rakibine 2-0 mağlup olmasıydı ki; sevincim araçta tavan yapmışken devamında Yılport Samsunspor’un, Yeni Çorumspor maçında 2-1’lik sonuçla mağlup olduğunu görünce o anda sanki başımdan aşağıya kaynar sular dökülür gibi, şok oldum.
Arabadakiler de Samsun’a seyir halindeyken; “hayırdır bir şey mi oldu” diye merak edip sorunca aldığımız mağlubiyeti anlattım. Aracı kızım kullanıyordu.
O kadar üzülmüştüm ki; halimi o anda görseydiniz bu üzüntüme hak verirdiniz. Yazık oldu, tam 6 maçlık bir fırsatı teptik.
Yeni Çorumsporlu Fatih Bey’de “Yok Büyük Samsunspor, yok şöyle takım, yok böyle takım” diyerek; aslında bizi överken, YeniÇorumsporlu oyucuları da adeta bu maça adapte olmaya, onları bu maça motive olmaya ve kamçılamaya çalıştı!
Ya maç öncesi yaşanan üzücü, yaralamaya kadar varan bu kin dolu tutumların ne gereği vardı ki? Samsunspor’da bu ülkenin, Türkiye’nin en saygın, kariyerli, başarılı ve özellikle de TRT kanallarına, yurda ve Dünyaya örnek olmuş bir taraftar topluluğu iken; Çorum’ da bu kin, bu saldırı, bu şiddet niçin?
Hani biz kardeş takımdık? Hani biz dosttuk? Hani biz birbirlerine sevgi ve saygıyla dolu örnek takımlardık? Ne oldu da şimdi senaryo birden bire hızla değişti? Yazık değil mi bu onurlu ve gururlu takıma ve onun örnek taraftarlarına? Hiç yakışması bu tavırlar Çorum’a.
Samsunspor ki; her gelen takımı en iyi ve saygı sevgiyle karşılamıştır. Samsunspor ki; asla ” dağları ben yarattım ” düşüncesinde olmamıştır. Yılport Samsunspor; değil kendi ligi; tüm liglerdeki takımlar arasında saygın, gönüllerde yaygın ve haklı bir yeri olan güzide bir kulüptür.
Formasındaki arması bile; bu takımın, bu kulübün ve bu güzel şehrin dik duruşunu, örnek oluşunu, tarihini, geçmişini ve geleceğini en iyi şekilde simgeleyen bir takım ve kulüptür.
Beyler sakın bu kulübü öyle sahipsiz, kimsesiz ve güçsüz sanmayın. Bu takım; taraftarlarıyla, yöneticileriyle ve bu takım; sadece Samsun değil; tüm yurtta, hatta dünyada Samsun ve Samsunspor sevdasına yön, biçim, ruh, karakter, güven, şan, gurur ve onur verenlerin takımıdır.
Belki 3 puan kaybettik ama asla itibarımızı, varlığımızı ve asil, dik duruşumuzu asla kaybetmedik, kaybetmeyiz, kaybetmeyeceğiz de!
Selam olsun büyük Samsunsporun o büyük futbolcularına, o büyük taraftarlarına, o büyük tarihine!
Biz; şampiyon olsak da olmasak da halkımızın gözündeki ve gönlündeki gerçek şampiyonuz!
Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.